Clicky

André Gammelgaard, Senior Consultant

Medejer af de daglige opgaver

 

André har været en del af Netic, siden han i september 2013 blev ansat som Senior Consultant i Netics Analytics Team. Han beskæftiger sig primært med sikkerhed og log management, men der sniger sig af og til også driftsopgaver ind.

Ejerskab over opgaver

André beskriver det gode ved Netic som værende følelsen af at være medejer af de daglige opgaver: “Man har som medarbejder mulighed for at tilvælge de opgaver, der ligger bedst muligt til éns profil og kompetencer. Det er noget, jeg værdsætter i mit daglige arbejde.”

Derudover tilføjer han: “Vores fælles bonusordning er en stor drivkraft, der sikrer, at vi alle arbejder med samme mål for øje og trækker Netic i den samme retning. Det gør, at folk tager lidt større ejerskab over opgaver og gør en ekstra indsats.” I Andrés optik er det en stor fordel, at den kvartalsmæssige bonus opgøres på baggrund af hele virksomhedens indtjening fremfor individuel performance.

Inputs på tværs af afdelinger

Netic er blevet en væsentlig større virksomhed i forhold til dengang, jeg startede. Til trods for det har man stadig mulighed for at præge arbejdsprocesser og komme med inputs til opgaver, man ikke nødvendigvis sidder med. På den måde kan vi ved fælles hjælp nå frem til løsninger, alle er glade for. Jeg vælger også i grove træk selv, hvad jeg gerne vil arbejde med. Jeg går i stå, hvis jeg skal sidde og lave det samme hele tiden.” Sådan udtaler André sig om arbejdsprocesserne i Netic.

Hertil tilføjer han: “Derudover har vi god mulighed for at flytte rundt internt. Mange virksomheder giver udtryk for muligheden, men det er sjældent, at det så også forholder sig sådan i praksis. I Netic kan medarbejderen forflyttes med det samme, hvis situationen altså lige tillader det.”

 

Ansøg nu

Vi er konstant på udkig efter nye kollegaer, der vil tage del i driften af Danmarks it.