Clicky

Mikkel Bisgaard, Team Lead, S&A

Fleksibel arbejdsplads og kultur

Mikkel har været en del af Netic siden marts 2019, hvor han tiltrådte som Senior Konsulent i Security & Analytics med fokusområder indenfor Splunk og Humio.
Siden hen, har han afprøvet kræfter i Service Desk inden Mikkel i april 2020 blev Team Lead for Security & Analytics.

 

Agil organisation med plads til udvikling

Da Mikkel efter 8 måneder i Netic efterspurgte at få lov at bruge sine procesmæssige kompetencer i Service Desk, var der intet til hinder for at han kunne skifte afdeling: ”I ren Netic ånd, så var det intet problem, fordi som Karsten sagde, så er det vigtigt at du er tilfreds med det du laver”.

Også da Mikkel skiftede fra Service Desk tilbage til Security & Analytics, mærkede han fleksibiliteten i Netic. Mikkel forklarer: ”Igen overraskede kulturen i Netic mig. Der har været 100% opbakning fra første dag og alle har taget rigtig godt i mod mig. Det synes jeg er enormt flot og kendetegner det Netic som jeg efterhånden er ved at blive en integreret del af, nemlig at der er rum og plads til alle”.

Mikkel er dog sikker på at han er landet det rette sted nu: ”teamleder for Security & Analytics – den fedeste afdeling i hele Netic – er præcis den udfordring jeg har brug for i min karriere i øjeblikket”.

 

Ét stort team

Det som jeg synes der kendetegner Netic er fællesskabet, hele klicheen om at vi løfter bedst i flok er faktisk virkelighed i Netic. Sådan beskriver Mikkel samarbejdet i Netic og tilføjer at samarbejdet, som er præget af respekt, lydhørighed og accept, ikke er begrænset af ens egen afdeling: ”Vi er alle en del af ét stort team og finder løsninger i fællesskab – på tværs af afdelinger. Mikkel afslutter: ”I Netic som helhed har vi en meget flad organisation hvor alle pitcher ind med gode ideer og input til forbedringer”.

Ansøg nu

Vi er konstant på udkig efter nye kollegaer, der vil tage del i driften af Danmarks IT.