Clicky

Rasmus G. Mogensen, Team Lead Service Desk

Et højt tillidsniveau

 

Rasmus har været Team Lead i Netics Service Desk, siden han blev en del af Netic i april 2019. Rasmus er ansvarlig for rekruttering og oplæring af Netics elever, og han har det generelle ledelsesansvar i teamet.

Netics kultur og arbejdsmoral

Rasmus besidder en vigtig rolle i at sikre, at yngre generationer er repræsenteret i Netics medarbejderstab: “Jeg bruger en væsentlig del af min tid på at sikre, at vi har næste generation til rådighed i Netic i form af rekruttering af elever. Og umiddelbart efter rekruttering er det også i min afdeling, at eleverne starter.” Det vil sige, at det er Rasmus og hans teams ansvar, at eleverne bliver lært op i Netics kultur og arbejdsmoral.

Rasmus giver udtryk for, at der er et fantastisk, socialt sammenhold blandt eleverne: “Det er super fedt – og det opfordrer jeg dem til at holde fast i. Også når de ikke selv gør det.” Ydermere, fortæller Rasmus, at han forsøger at modne Netic på de områder, hvor han kan bidrage med noget, eksempelvis indenfor arbejdsprocesser og -kultur: “Det er særligt vigtigt på grund af vores meget høje vækstrater på personalesiden.”

Et sted som Netic

Endeligt beskriver Rasmus Netic som en atypisk arbejdsplads, hvor grundværdier såsom et højt tillidsniveau og professionalisme er vejen til succes: “Da jeg startede, havde jeg aldrig oplevet et sted som Netic før. Man gør tingene så markant anderledes end i andre store driftshuse, jeg har været i. Det er nærmest overvældende, at det kan fungere i den tid, vi lever i. På en og samme tid er det dybt innovativt og totalt oldschool. I min optik er vores værdigrundlag en vigtig faktor for, at vi lykkes. Jeg har aldrig været en del af en gruppe mennesker, der har så højt et tillidsniveau til hinanden, og som arbejder så nært sammen om de udfordringer, de sidder med. Graden af professionalisme er ”breathtaking”.”

Til slut siger han: “Er der uenigheder? Ja, naturligvis. Men det er for mig et udtryk for passion og ansvar – og at man gerne vil udfordre status quo.”

Ansøg nu

Vi er konstant på udkig efter nye kollegaer, der vil tage del i driften af Danmarks it.