Blog

 1. Kritisk sårbarhed fundet i Cisco firewalls - part 2

  I sidste uge meldte Netic ud, at der var fundet en kritisk sårbarhed i Cisco firewalls ( link til blog indlæg ). Der har nu vist sig at sårbarheden er større end først antaget og at der dermed er frigivet nye patches. Netic anbefaler at man verificerer om hvorvidt man er sårbar jvf. Cisco Security Advisory og i givet fald får opdateret udstyret hurtigst muligt.

  Ud over webvpn, så rammer sårbarheden bl.a. også AnyConnect, http management og IKEv2.

  Sårbarheden, som er kendt som CVE-2018-0101,...

  Læs mere ...

 2. Kritisk sårbarhed fundet i Cisco firewalls

  Netic gør vores kunder opmærksom på, at der er fundet en kritisk sårbarhed i Cisco firewalls som vi anbefaler at få patchet hurtigst muligt. Sårbarheden rammer systemer som bruger webvpn og har dette enabled på et interface. Med andre ord systemer som anvender klient VPN funktionaliteten.

  Sårbarheden, som er kendt som CVE-2018-0101, giver en angriber mulighed for opsnappe data som flyder igennem firewallen samt administrative rettigheder. Det er også muligt at forstyrre eksisterende drift og...

  Læs mere ...

 3. Godt nytår fra Netic

     Den 25. Maj 2018 træder EU´s nye regler om sikker håndtering af persondata i kraft. I Danmark bliver disse regler udmøntet i den nye lov om persondata - også kendt som GDPR regelsættet. Så godt som alle virksomheder kommer i en eller anden grad til at forholde sig til disse nye regler. I Netic anstrenger vi os for at sikre alle vor kunder er klar, når reglerne træder i kraft.

  Vi har allerede været i dialog med mange af vores kunder, for hvem vi er...

  Læs mere ...