Clicky

Medarbejder i Netic

Som medarbejder hos Netic vil du møde en kultur, hvor hjælpsomhed, samarbejde, åbenhed, tillid og troværdighed er i højsædet. Vel at mærke hele vejen fra det enkelte team til samarbejdet med kunderne.

 

Netic ansætter mennesker, vi føler kan bidrage til fællesskabet og til at hæve værdien og kvaliteten af vore leverancer og services – og som samtidig selv kan vokse. Vi tør og skal lyse af faglig stolthed, og alle skal have mulighed for at udvikle sig til at blive blandt de bedste af de bedste. Derfor er opkvalificering og relevante kurser en fast del af vores tilgang til medarbejderpleje, ligesom du vil komme til at arbejde sammen med de allerdygtigste specialister i branchen.

I Netic vil du også møde mange elever. Faktisk er næsten 20 % af Netics medarbejdere under uddannelse. Det er vigtigt for Netic at være med til at uddanne den næste generation af it-folk i Danmark – og derfor deltager vores elever aktivt i det daglige arbejde for vores kunder.

 

Medarbejdergoder

De arbejdsmæssige forhold er ens for alle – fra stolen du sidder på til de daglige goder. Du får ny pc og mobil med faste intervaller, så din værktøjskasse er up-to-date. Er du fastansat medarbejder, deltager du i den kollektive bonusordning og har endda muligheden for at deltage i vores attraktive firmabilordning.

Vi afholder adskillige fælles sociale arrangementer i løbet af året, og til flere heraf er din bedre halvdel eller hele familien også inviteret. De enkelte teams har derudover mulighed for selv at arrangere de aktiviteter, de synes er interessante.

Vi arbejder sammen med vores kunder om at sikre de mest effektive løsninger, og her tør vi udfordre dem, når vi kan se muligheder. Netic har en solid økonomi, et sundt ejerskab og en flot vækst – senest synlig ved vor femte Gazelle på 17 år.

Vi håber, du har lyst til at være med ombord.

 

Netic – A Trifork Company

Fundamental to our culture is the passion for technology – Think Software.

New technologies arise in a constant flow and we see new technologies as a fantastic opportunity to challenge existing ones. We all share an interest in being first movers and we share a passion for testing the potential of new technologies.  Therefore, it is an integral part of our core business and culture to maintain an inflow of new software technologies that we evaluate thoroughly – some we reject and some we happily approve.