Clicky

Netic søger konsulent til Netic Security & Analytics

Har du relevant erfaring med data analytics og en veludviklet analytisk sans?

Hos Netic oplever vi vækst og stigende efterspørgsel efter løsninger på stort set alle fronter blandt både private og offentlige kunder. For at imødekomme denne efterspørgsel søger vi nu efter stærke profiler med relevant erfaring til vores Analytics-team.

 

Om Netic

Netic er en højt-specialiseret IT-driftsvirksomhed i kraftig vækst. Vi har i mere end 17 år leveret best-of-breed forretningskritisk IT-drift til private virksomheder og offentlige institutioner. Foruden drift er vi i Netic specialiserede i cloud, sikkerhed og analytics. Fra vores hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Aarhus og København hjælper vores 134 medarbejdere dagligt Netics kunder med håndteringen af kritiske IT-løsninger. 

 

Om stillingen

Som en del af Netics Analytics-team vil du beskæftige dig med alt fra onboarding af datakilder til parsing og visualisering af data. Det vil sige, hele spektret fra onboarding til præsentation. Præsentation af data er dybt afhængig af kundens behov, men kan dække alt fra simple grafer og kapacitetsberegninger til situationer med reel problemløsning for større IT-installationer. Vores kunder er blandt andre virksomheder indenfor detailbranchen, energisektoren, sundhedssektoren og forsikringsselskaber, så du vil få en stor berøringsflade med kunder i mange forskellige sektorer. 

Netics Analytics-team arbejder desuden tæt sammen med Netics driftsafdeling og sparrer ofte i forhold til opsamling af både drifts- og applikationslogs samt performancemetrikker. Vi ser derfor gerne, at du også har kendskab til grundlæggende driftsdiscipliner. 

 

Om dig

Som konsulent i Netics Analytics-team forventer vi, at du har et basiskendskab til drift af linux-platforme, da en væsentlig del af arbejdsopgaverne består af installation og opsætning af Splunk, Humio og QRadar. Derudover ser vi gerne, at du har kendskab til én eller flere af følgende teknologier:

   • Splunk
   • Humio
   • QRadar
   • nix – Ubuntu, RedHat, OS Drift *nix – Ubuntu, RedHat, OS Drift
   • Python, Shell scripting.
   • Microsoft Azure Sentinel og relaterede teknologier 

Det er dog ikke et krav. Da vi i Netic i stor udstrækning arbejder med specialiserede løsninger, vil du blive oplært i de relevante teknologier. Det er derfor nødvendigt, at du er lærenem og har dyb faglighed og ikke mindst lyst til nye udfordringer.

Foruden de faglige kompetencer, søger vi til vores Analytics-team en holdspiller med gode samarbejdsevner, der bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø. Derudover skal du gerne være lærenem, robust og i stand til at holde hovedet koldt og gøre en ekstra indsats i akutte situationer – og gerne med en veludviklet analytisk sans. Det er også en fordel, hvis du besidder sense of urgency, tager ansvar og har din prioriteringssans i orden.

 

Hverdagen hos Netic

Hverdagen hos Netic er travl og lærerig, og vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes faglighed er i højsædet. Hos Netic ansætter vi mennesker, vi føler kan bidrage til fællesskabet og til at hæve værdien og kvaliteten af vores leverancer og services – og som samtidig selv kan vokse. Vi tør og skal lyse af faglig stolthed, og alle skal have mulighed for at udvikle sig til at blive blandt de bedste af de bedste. Derfor er opkvalificering og relevante kurser en fast del af vores tilgang til medarbejderpleje, ligesom du vil komme til at arbejde sammen med de allerdygtigste specialister i branchen.   

Som vores nye kollega vil du blive en del af en arbejdsplads med en åben og ærlig tone, hvor alle har mulighed for at bidrage. Hos Netic har vi et godt kollegialt sammenhold og højt til loftet. Vi lever og ånder for at yde dyb faglighed i alt, hvad vi laver, og vi er ikke bange for at lære nyt – og alt dette med en humoristisk sans og glimt i øjet.

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du kan nikke genkendende til nogle af følgende udsagn:

   • Du har praktisk erfaring med én eller flere af ovenstående faglige emner
   • Du kan give modspil og se tingene fra flere perspektiver
   • Du er struktureret og ansvarlig og har en veludviklet analytisk og matematisk sans
   • Du ønsker at blive en del af et team, hvor man lykkes i fællesskab

 

 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt Mikkel Bisgaard, Team Lead Security & Analytics på mib@netic.dk.    

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt, hvis den har interesse. Samtaler afholdes enten på vores kontor i Aalborg eller virtuelt.    

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@netic.dk.