Clicky

Drift af applikationer i Public Cloud

 

Netic søger Netværkskonsulenter til vores kontor i Aalborg

 

Har du netværkssnilde og erfaring med opsætning, drift og vedligehold af netværksløsninger?

Hos Netic oplever vi vækst og stigende efterspørgsel efter løsninger på stort set alle fronter blandt både private og offentlige kunder. For at imødekomme denne efterspørgsel søger vi efter flere netværksprofiler til vores Network & Backup Team.

 

Netværksopgaver på interne og eksterne projekter

Til at håndtere netværket i Netics datacentre samt netværk installeret hos vores kunder, søger vi kandidater med erfaring i opsætning, drift og vedligehold af netværksløsninger. Som netværkskonsulent i vores Network & Backup Team vil du derfor komme til at arbejde med både interne og kundevendte opgaver.  

I dit daglige arbejde vil du beskæftige dig med mange typer opgaver. Alt lige fra oprettelse af VLAN og firewall-åbninger over opsætning og konfiguration af nyt udstyr til konfiguration af BGP og route reflectors. Du vil få berøring med stort set alle aspekter af netværksløsningerne. Alt lige fra etablering, migrering og drift til rådgivning og design.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du tidligere har arbejdet med nogle af nedenstående produkter eller teknologier:

    • Producenter/produkter: Cisco Catalyst, Nexus, ASA, Routere, Juniper QFX og MX series, Juniper Apstra, Fortinet Fortigate, Fortiswitch, VMware NSX-T
    • Netværksteknologier: BGP, Route reflector, IPv6, IPv4, Routing, Switching, Spanning tree, ACI, VLAN, VPN, MPLS, IDS, IPS og netværk i relation til containerteknologier.

Som en del af Netics Network & Backup Team vil du opleve et tæt samarbejde mellem kollegaer både internt i teamet og med andre teams i organisationen. Netic er generelt en flad organisation, så du vil have stor berøringsflade med andre dele af huset, og vi sætter alle en ære i at hjælpe til, hvor det er muligt, i perioder med spidsbelastning.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Tiltrædelsesdato aftales i fællesskab. 

 

Netværkskonsulent med gode samarbejdsevner

I rollen som Netværkskonsulent forventer vi, at du har mindst tre års erfaring med it og netværk herunder drift, design og implementering af netværksløsninger. Vi ser desuden gerne, at du har minimum Cisco CCNA-niveau inden for enten Data Center, Enterprise, R&S, SP eller tilsvarende niveau inden for Juniper, HP eller lignende.

Hos Netic har vi et tæt og åbent samarbejde med vores kunder, og vi sætter en stor ære i at sikre høj kvalitet og faglighed i vores leverancer. Vi ser derfor gerne, at du er serviceminded og god til at kommunikere it-faglige problemstillinger til kunder, projektledere eller kollegaer. Derudover må du gerne være lærenem og i stand til at holde hovedet koldt og gøre en ekstra indsats i akutte situationer. 

Som kollega leder vi efter en holdspiller med gode samarbejdsevner, der bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø. Men vigtigst af alt, leder vi efter en person, som lever og ånder for at yde dyb faglighed i alt, hvad hun/han laver, og som er motiveret for at lære nyt og lykkes i fællesskab.

 

En erfaren og specialiseret driftsorganisation

Netic er en højt specialiseret it-driftsvirksomhed i kraftig vækst. Vi har i mere end 17 år leveret best-of-breed forretningskritisk it-drift til private virksomheder og offentlige institutioner, og vi bestræber os hver dag på at være en tilgængelig, proaktiv og agil samarbejdspartner med fagligheden i højsædet. Fra vores hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Aarhus og København hjælper vores medarbejdere dagligt Netics kunder med håndtering af kritiske it-løsninger.

Hverdagen hos Netic er travl og lærerig, og vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes faglighed er i højsædet. Hos Netic ansætter vi mennesker, vi føler kan bidrage til fællesskabet og til at hæve værdien og kvaliteten af vores leverancer og services – og som samtidig selv kan vokse. Vi tør og skal lyse af faglig stolthed, og alle skal have mulighed for at udvikle sig til at blive blandt de bedste af de bedste. Derfor er opkvalificering og relevante kurser en fast del af vores tilgang til medarbejderpleje, ligesom du vil komme til at arbejde sammen med de allerdygtigste specialister i branchen.

Som vores nye kollega vil du blive en del af en arbejdsplads med en åben og ærlig tone, hvor alle har mulighed for at bidrage. Hos Netic har vi et godt kollegialt sammenhold og højt til loftet. Vi lever og ånder for at yde dyb faglighed i alt, hvad vi laver, og vi er ikke bange for at lære nyt – og alt dette med en humoristisk sans og glimt i øjet.

 

 

Vil du høre mere om stillingen?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Christmann, Director of Client Services, på +45 4024 2957 eller lc@netic.dk.  

Vi afholder samtaler løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når de rette kandidater er fundet. Samtaler afholdes på vores kontor på Alfred Nobels Vej 25, 9220 Aalborg Ø.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV samt relevante bilag på job@netic.dk.