Profil

Netic A/S blev stiftet i 2002 og er 100% privatejet uden brug af lånekapital. Ejerskabet består af fire partnere, der alle er en aktiv del af virksomheden.

Netic er en agil og specialiseret hosting-, drift- og konsulentvirksomhed med fokus på komplekse kundetilpassede løsninger, hvor Netic tager 100% ansvar og derved sikrer, at kunderne opnår de forretningsmæssige ønsker, som de har til løsningen.

For at understøtte dette og sikre en optimal drift har Netic selv etableret tre professionelle datacentre - to primære og et backup i Aalborg samt via samarbejde mulighed for datacentre i både København og Aarhus. Netic kan også tilbyde cloud løsninger baseret på Amazon Cloud.

Netic beskæftiger 30 højt specialiserede medarbejdere, som alle besidder en dyb brancheerfaring og et højt uddannelsesniveau. Medarbejdere der beskæftiger sig med Service Transition, Service Operation, Continuous Service Improvement samt projektledelse arbejder ud fra fastlagte processer baseret på ITIL v3. Alle driftsmedarbejdere gennemgår en ITIL uddannelse - minimum ITIL v3 foundation.

Netic hoster og drifter kunder, der er underlagt persondataloven efter ISO 27000 IT-sikkerhedsstandarden, som ydermere underbygges af Netic's ISAE3402 type 2 IT-revisionserklæring, som måler Netic's datacentre og driftsprocesser op imod ISO 27000. Der er således veldokumenterede og implementerede processer for change management, incident management samt problem management.

Netic har et stort antal medarbejdere, der er sikkerhedsgodkendte og derfor er klar til at arbejde på løsninger, hvor der stilles krav om sikkerhedsgodkendelse.

 

Forretningsområder

Netic beskæftiger sig inden for 8 hovedområder:

  • Outsourcing og drift
  • Hosting
  • Konsulentydelser
  • Projektledelse
  • Service og support 24x7
  • Netic løsninger (egenudviklede applikationer og løsninger)
  • Analyse og Business Intelligence
  • Partnere

 

Vision

Al innovation er drevet af vores kunders virkelighed og med en klar målsætning om, at IT-drift skaber og sikrer målbar værdi for vores kunders kerneforretning.

 

Mission

Med vores værdisæt og højt specialiserede faglighed skaber vi troværdighed hos vores kunder. Derfor er alle vores kundeforhold langvarige – altid forankret i en fælles målsætning om intelligent IT-drift med fremtidsperspektiv.