Splunk

Splunk Inc. er en amerikansk virksomhed med hovedkontor i San Francisco, som udvikler en softwareplatform til indsamling, arkivering, søgning, monitorering og analyse af enorme mængder maskingenerede data (Big Data). Splunk har i dag over 10.000 kunder fordelt på 100 lande.

80 af Fortune 100-virksomhederne benytter i dag Splunk. Splunk er bredt repræsenteret inden for offentlige og private virksomheder og leverer løsninger, der understøtter det brede forretningsmæssige behov. Splunk benyttes desuden hos en lang række store teleselskaber og er 3 år i træk udnævnt som ledende i Gartner Magic Quadrant for ”Security information and event management” (SIEM).

I Danmark er Splunk udbredt på et stort antal offentlige og private virksomheder. Splunk benyttes inden for flere forskellige områder som bl.a. sikkerhed, log management, IT-drift, forretningsanalyse, Fraud (f.eks. svindel med kreditkort) samt en række andre analyser på Big Data. Splunk er derfor med til at skabe stor værdi i Big Data.

Splunk samarbejder med de ledende producenter i IT-branchen. Dette betyder bl.a., at der eksisterer specielt udviklede plug-in applikationer til Splunk (apps), som er udviklede til brug for de forskellige producenter. Inden for IT-sikkerhed findes der bl.a. en app, Splunk Enterprise Security, som leverer et færdigt setup til alt vedr. sikkerhedshåndtering, og som benyttes i stor udstrækning som SIEM løsning. Oven på dette kan man så installere apps fra de enkelte producenter. F.eks. har Cisco en app, som på forhånd forstår alt, hvad Cisco udstyr leverer af log mv. Dette gør integrationen med en lang række producenters løsninger og udstyr meget simpel. Splunk giver desuden rig mulighed for at udvikle egne apps til understøttelse af kundens specifikke behov.

Netic er Elite Partner (højeste partnerskab) og har derfor en række Splunk certificerede konsulenter, som har stor erfaring med implementering af Splunk-løsninger hos en række forskellige kunder - offentlige og private samt i vidt forskellige brancher med meget forskellige forretningsbehov. For kunden betyder dette, at Netic evner at sætte sig ind i kundens forretningsmæssige behov, og med vores indgående kendskab til produktet og årelange erfaringer fra andre projekter er det vores erfaring, at løsningen meget hurtigt bidrager med stor værdi hos kunderne.

I næsten alle de løsninger vi har lavet, har der været en positiv business case inden for kort tid.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om Splunk og dine muligheder.

Ring mig op