Brocade

Brocade har overtaget det velkendte produkt Zeus fra Riverbed, som Netic har været partner med gennem de sidste mange år. Zeus Technologies startede i 1996 og var allerede fra starten et innovativt selskab, som satte rekorder i performance og blev nomineret til priser gang efter gang.

Riverbed fik efterfølgende tilført øget fokus på udvikling, og mange nye produkter og funktioner er siden kommet til – Produktlinien blev Riverbed SteelApp Traffic Manager.

I 2015 overtog Brocade produktserien, og den hedder nu Brocade Virtual Traffic Manager.

En Traffic Manager er en avanceret loadbalancer, der kan meget mere end blot loadbalancing.

Brocade vTM (Brocade Virtual Traffic Manager) er et softwareprodukt, som enten kan installeres på en Linux, Solaris eller Microsoft Server, eller den kommer som en virtuel appliance til et virtualiseringsmiljø som f.eks. VMware eller XenServer.

I Danmark benytter flere større teleselskaber sig af Brocade vTM, og den kører også hos flere hostingselskaber, større virksomheder, billetsalgssystemer og er udbredt i sundheds-IT.

Netic er dansk forhandler af Brocade vTM, og vi kan tilbyde både produkterne og konsulentarbejde i forbindelse med installation, konfiguration, drift og vedligehold.

Kontakt os gerne her for en ganske uforpligtende snak om mulighederne for anvendelsen af disse produkter i din infrastruktur.

Brocade vTM er som en schweizisk lommekniv og kan anvendes på et utal af måder.

Netic kan bistå med:

  • Rådgivning
  • Levering
  • Implementering
  • Drift

Mere info brocade.com

Ring mig op