Clicky

Saviynt

Identity Governance & Administration

SaviyntMange virksomheder har efterhånden fået øjnene op for fordelene ved at flytte driften af selv forretningskritiske applikationer ud i skyen. Der er intet, der tyder på, at den tendens vil mindskes i fremtiden. I takt med at adoptionen af cloud accelererer, vurderer førende analytikere som Gartner og Forrester at trusselsbilledet vil ændre sig til i højere grad at fokusere på identiteter og deres rettigheder

Derfor har Netic indledt et partnerskab med Saviynt, der tilbyder en markedsledende IGA (Identity Governance & Administration) løsning. Saviynt er udråbt som leder i Gartners Magic Quadrant for IGA, og er dertil udpeget som topscorer i flere kategorier i Gartners rapport “Critical Capabilities for Identity  Governance & Administration”. En hovedårsag til at Saviynt scorer så højt er, at løsningen fungerer i en hybrid-cloud model for virksomhedens cloud applikationer (eksempelvis Office 365, AWS eller Salesforce), samt også yde beskyttelse in-house – på tværs af både applikationer, data og infrastruktur. Dette vil ellers kræve løsninger fra flere forskellige leverandører.

Og så er Saviynt helt enestående i deres grund-tanke: At Identity Management skal være risiko-baseret, og at grundstenen for dette ligger i real-time analytics.

Kontakt Netic, hvis du vil vide mere.