Clicky

 

Saviynt

Identity Governance & Administration

Brug for hjælp til Saviynt IGA?   Kontakt os

Mange virksomheder har efterhånden fået øjnene op for fordelene ved at flytte driften af selv forretningskritiske applikationer ud i skyen. Der er intet, der tyder på, at den tendens vil mindskes i fremtiden. I takt med at adoptionen af cloud accelererer, vurderer førende analytikere som Gartner og Forrester at trusselsbilledet vil ændre sig til i højere grad at fokusere på identiteter og deres rettigheder.

 

Derfor har Netic indledt et partnerskab med Saviynt, der tilbyder en markedsledende IGA (Identity Governance & Administration) løsning. Saviynt er udråbt som leder i Gartners Magic Quadrant for IGA, og er dertil udpeget som topscorer i flere kategorier i Gartners rapport “Critical Capabilities for Identity  Governance & Administration”. En hovedårsag til at Saviynt scorer så højt er, at løsningen fungerer i en hybrid-cloud model for virksomhedens cloud applikationer (eksempelvis Office 365, AWS eller Salesforce), samt også yde beskyttelse in-house – på tværs af både applikationer, data og infrastruktur. Dette vil ellers kræve løsninger fra flere forskellige leverandører.

Og så er Saviynt helt enestående i deres grund-tanke: At Identity Management skal være risiko-baseret, og at grundstenen for dette ligger i real-time analytics.

Få en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Saviynt, så ringer Preben dig op.

Alternativt kan Preben kontaktes på tlf. 2544 6481 eller ps@netic.dk.