Clicky

Netic er Atlassian Gold Partner

Projektstyringssoftware, intranet & dokumentation, code-repositories og meget mere. Uanset om du har behov for rådgivning, assistance eller bare en pris, er vores Atlassian konsulenters erfaring med Atlassian som kerneværktøj i en lang række af Danmarks største drifts- og udviklingsprojekter din genvej til en god oplevelse.

Vil du vide mere?

Thomas Kiil Jensen

tkj@netic.dk

Business Development Manager

Normann P. Nielsen

npn@netic.dk

Etablering & Drift

Niels Erik Buchwald

nel@netic.dk

Licenser & Consulting

Helle Friis Pedersen

hfp@netic.dk

Uddannelse & Proces

Lasse Langhorn

ll@netic.dk

Udvikling & Etablering

Et hold af Atlassian-konsulenter – klar til at hjælpe dig

 

Når man laver udvikling og/eller drift er projektstyrings- og procesværktøjet kernen. I Netic er Atlassian vores kerne.

Det er den erfaring, vi har opbygget fra en række af Danmarks største drifts- og udviklingsprojekter, der kommer dig til gode, når du vælger Netic som partner i dit Atlassian-projekt.

Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen fra idé over design til udvikling og implementering. Det har vi nemlig gjort før.

Vores ydelserCases

Det kan vi hjælpe dig med

Atlassian Jira

Atlassian Confluence

Atlassian Bitbucket

Jira Service Management

Licensering af Atlassian software

Processer og workflows

Udvikling og individuel tilpasning

Her kan du læse vores artikler om Atlassian

 

Den 2. december 2020

Slut med Atlassian Server? Ro på…her er dine muligheder.

Den 24. april 2020

Sådan gør du Atlassian Jira til et stærkt værktøj for hele virksomheden

Atlassian Cloud – placér din projektstyring i Skyen

 

Ligesom mange andre software- virksomheder har Atlassian bevæget sig i retningen af Cloud og tilbyder nu sine produkter i en Cloud-løsning. Du slipper altså for at skulle tænke på drift og vedligehold af platformen. Den del klarer Atlassian for dig.

Hos Netic er vores Atlassian konsulenter klar til at rådgive jer i Jira Cloud og Confluence Cloud. Det er måske interesant for jer, hvis I har en migrering i udsigt, eller I ønsker at vide mere om funktionaliteterne og Cloud-løsningens modenhed.

Vi arbejder tæt sammen med vores add ons-partnere

Ved hjælp af Atlassian Marketplace kan Jira og Confluence moduleres og bygges efter jeres behov. Vi har stor erfaring med flere af de add-ons, der kan bruges til integration, migrering, projektledelse, optimering af workflows og integration til email. I vores daglige arbejde samarbejder vi tæt med en række add ons-udviklere, og vi bruger også selv nogle af tilføjelserne.

Med Adaptavist får du hurtig og effektiv implementering af add-ons, integration af Atlassian og tredjepartssystemer og håndtering af eventuelle vanskeligheder ved migrering af Atlassian.

Med BigPicture kan I løfte jeres portfolio, produkt- og projektstyring til næste niveau. Uanset om I bruger en agil, klassisk eller hybrid metodologi, kan BigPicture hjælpe til at øge jeres effektivitet.

Med mere end 170 add-ons, er Appfire specialister i automatisering af opgaver, strømlining og optimering af workflows – med eller uden scripting.

META-INF bygger bro mellem Jira og email, så dine medarbejdere fortsat kan bruge deres foretrukne kommunikationskanal – uden at gå på kompromis med produktiviteten.

miniOrange står bag et SSO (Single Sign On)/Oauth (Open Authorization) add-on, hvilket kan hjælpe til at øge effektiviteten og forbedre sikkerheden ved systemadgange.

Exalate er et værktøj til synkronisering af forskellige opgave- og projektstyringsplatforme, der gør det muligt og ubesværet at samarbejde på tværs af teams og organisationer.

Få en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Atlassian, så ringer Thomas dig op.

Alternativt kan Thomas kontaktes på tlf. 2253 1659 eller tkj@netic.dk.