Clicky

 

Pulse Secure

En avanceret loadbalancer, der kan meget mere end blot loadbalancing

Brug for hjælp til Pulse Secure loadbalancing?   Kontakt os

Pulse Secure har overtaget det velkendte produkt Zeus fra Riverbed, som Netic har været partner med gennem de sidste mange år.

Zeus Technologies startede i 1996 og var allerede fra starten et innovativt selskab. De satte rekorder i performance og blev nomineret til priser gang efter gang. Riverbed fik efterfølgende tilført øget fokus på udvikling, og mange nye produkter og funktioner er siden kommet til. Produktlinien blev Riverbed SteelApp Traffic Manager.

Virtual Traffic Manager

Pulse Virtual Traffic Manager er en avanceret loadbalancer, der kan meget mere end blot loadbalancing. Pulse Virtual Traffic Manager er et softwareprodukt, som enten kan installeres på en Linux, Solaris eller Microsoft Server, eller den kommer som en virtuel appliance til et virtualiseringsmiljø som f.eks. VMware eller XenServer.

I Danmark benytter flere større teleselskaber sig af Pulse Secure og den kører også hos flere hostingselskaber, større virksomheder, billetsalgssystemer og er udbredt i sundheds-it. Netic er dansk forhandler af Pulse Secure, og vi kan tilbyde både produkterne og konsulentarbejde i forbindelse med installation, konfiguration, drift og vedligehold.

Få en snak med os

Peter Vadsholt

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Pulse Secure, så ringer Peter dig op.

Alternativt kan Peter kontaktes på tlf. 4110 6000 eller pv@netic.dk.