Clicky

 

Splunk

Vores værktøj til Big Data

 

Brug for hjælp til Splunk Big Data?   Kontakt os

Splunk udvikler en softwareplatform til både indsamling, arkivering, søgning, overvågning og analyse af enorme mængder maskingenerede data, altså Big Data. Splunk gør Big Data til en nyttig ressource, og løsningerne understøtter det brede forretningsmæssige behov. Det er ikke uden grund, at Splunk for 6. år i træk er udnævnt som leder i Gartner’s Magic Quadrant for ”Security Information and Event Management” (SIEM).

Splunk er en amerikansk virksomhed med hovedkontor i San Francisco og øvrige placeringer i hele verden blandt andet i Europa og Asien. Virksomheden har i dag mere end 10.000 kunder fordelt på 100 lande og benyttes af 90 af Fortune 100-virksomhederne.

Big Data

Big Data er en samling af data fra mange, forskellige enheder placeret i en virksomheds it-infrastruktur.

 

Splunk gør Big Data tilgængelige og brugbare. Data er ikke længere bare spild af harddiskplads. Det er en nyttig ressource, der skaber værdi og støtter din virksomhed i at nå sine forretningsmæssige mål.

 

Læs mere om vores Big Data-ydelser her.

Lad Netic assistere dig i dit Splunk-projekt

Er jeres valg faldet på Splunk, så assisterer vi gerne med vores mangeårige Splunk-ekspertise.

Hos Netic evner vi at sætte os ind i kundens forretningsmæssige behov, og med vores indgående viden om Splunk og årelange arbejde med andre projekter har vi erfaret, at Splunks løsninger meget hurtigt bidrager med stor værdi for kunderne.

Splunk Elite Partner

Netic er Splunk Elite Partner (det højeste partnerskab), hvorfor vi har en række Splunk certificerede konsulenter. Partnerskabet har eksisteret i mere end 7 år. Vores konsulenter har stor erfaring med implementering af Splunk-løsninger – og dette både hos offentlige og private virksomheder samt i vidt forskellige brancher med varierende forretningsbehov.

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Splunk, så ringer vi dig op.