Clicky

Splunk

Vores værktøj til Big Data

Splunk udvikler en softwareplatform til både indsamling, arkivering, søgning, overvågning og analyse af enorme mængder maskingenerede data, altså Big Data. Splunk gør Big Data til en nyttig ressource, og løsningerne understøtter det brede forretningsmæssige behov. Det er ikke uden grund, at Splunk for 6. år i træk er udnævnt som leder i Gartner’s Magic Quadrant for ”Security Information and Event Management” (SIEM).

Splunk er en amerikansk virksomhed med hovedkontor i San Francisco og øvrige placeringer i hele verden bl.a. i Europa og Asien. Virksomheden har i dag mere end 10.000 kunder fordelt på 100 lande og benyttes af 90 af Fortune 100-virksomhederne.

Big Data

Big Data er en samling af data fra mange, forskellige enheder placeret i en virksomheds IT-infrastruktur.

 

Splunk gør Big Data tilgængelige og brugbare, således det er muligt at udnytte dem. Data er ikke længere bare spild af harddiskplads. Det er en nyttig ressource, der skaber værdi og støtter din virksomhed i at nå sine forretningsmæssige mål.

 

Læs mere om vores Big Data-ydelser her.

SPLUNK Headquarters

Lad Netic assistere dig i dit Splunk-projekt

Er jeres valg – i forbindelse med at udnytte værdien af virksomhedens data – faldet på Splunk, så assisterer vi gerne med vores mangeårige Splunk-ekspertise.

Hos Netic evner vi at sætte os ind i kundens forretningsmæssige behov, og med vores indgående viden om Splunk og årelange arbejde med andre projekter har vi erfaret, at Splunks løsninger meget hurtigt bidrager med stor værdi for kunderne.

Splunk Elite Partner

Netic er Splunk Elite Partner (det højeste partnerskab), hvorfor vi har en række Splunk certificerede konsulenter. Partnerskabet har eksisteret i mere end 7 år, og vores konsulenter har således stor erfaring med implementering af Splunk-løsninger – og dette både hos offentlige og private virksomheder samt i vidt forskellige brancher med varierende forretningsbehov.

Nicholas GregoireFå en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Splunk. Så ringer Nicholas dig op.