Clicky

Trifork opkøber andel i SAP driftsvirksomhed

Trifork og Netic kan nu tilbyde SAP driftskompetencer

Den 7. januar 2020 købte Trifork 50,1 % af SAPBASIS ApS, der er et dansk SAP konsulent- og driftshus. Dermed har Netic, der er et Trifork-ejet driftshus, nu en unik mulighed for at udvide vores i forvejen stærke applikationsdriftskompetencer til også at omfatte SAP-drift i samarbejde med SAPBASIS, der fortsætter som selvstændigt selskab i Trifork-familien.

”Dette er noget som mange af vores kunder har efterspurgt gennem længere tid – og vi kan nu levere og skabe vækst på dette forretningsområde,” udtaler Steen Jensen, CEO, Netic, og fortsætter ”SAPBASIS er i vores optik et af de bedste SAP konsulent- og driftshuse i Danmark med kompetencer, der ikke har deres match på hjemmemarkedet, hvilket en lang række udtalelser fra deres kunder bekræfter.”

“I SAPBASIS har vi fundet en virksomhed og et team af mennesker, der deler vores agile DNA og passion for teknologi. Med deres ekspertise i SAP-systemer har Trifork og Netic nu en komplet palette af ydelser til de af vores kunder, der bruger SAP i deres infrastruktur,” Steen Jensen, CEO, Netic.

Trifork og Netic køber SAPBASIS ApS

“Ved at blive en del af Trifork-familien får vi mulighed for at vokse som virksomhed – både vertikalt og horisontalt – hvilket igen vil sætte os i stand til at tilbyde brede services til vores kunder,” lyder det fra Jesper Riiber Høj, CEO, SAPBASIS.

Han uddyber: “Partnerskabet åbner døren både for Trifork-familien, for Netic og for os, til i fællesskab at levere ydelser og opfylde vores mål om at blive den foretrukne SAP drifts- og tekniske implementeringspartner,” og fortsætter “Det stod klart for os at ved at blive en del af Trifork-familien og slå os sammen med Netic, kunne vi opnå et perfekt match af partnere, der deler vores mission om at levere førsteklasses ydelser baseret på agilitet, innovation og mennesker – hele tiden centreret omkring kunderne.”

Da Trifork-familien allerede inkluderer SAP-applikationshuset Invokers, har familien samlet set nu kompetencer indenfor applikationsdesign, udvikling, implementering og drift. Det vil sige, at uanset hvilke behov, din virksomhed har indenfor SAP, kan Trifork familien hjælpe dig.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP design, udvikling, drift- og konsulentydelser fra Trifork-familien, så kontakt os gerne:

 

Steen Jensen
CEO
Netic A/S
sj@netic.dk
Tlf. +45 22486193

Jesper Riiber Høj
CEO
SAPBASIS ApS
jrh@sapbasis.dk
Tlf. +45 23202823

Kevin Petersen
CEO
Invokers
khp@invokers.dk
Tlf. +45 40259320

Om Netic

Netic har i mere end 15 år leveret best-of-breed forretningskritisk it-drift til private virksomheder og offentlige institutioner. Hver dag bestræber vi os på at være en tilgængelig, proaktiv og agil samarbejdspartner med fagligheden i højsædet.

Vi mener, at samarbejder skal være forankrede i en fælles målsætning om, at intelligent it-drift skaber perspektiv og muligheder. Vi sætter en ære i, at vores dygtige og engagerede medarbejdere arbejder med forståelse for og udgangspunkt i vores kunders virkelighed.

Om SAPBASIS

Firmaet er stiftet af tre erfarne SAP Basis konsulenter, hvis veje har krydset flere gange. Vi var alle selvstændige freelance SAP Basis konsulenter, men ønskede at udforske mulighederne ved at stå sammen. Vores idéer om at sælge SAP Basis ydelser kan siges kort – ‘expertise made fair’.

Vi vil gerne sælge SAP Basis ekspertydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Om Invokers

Invokers leverer forretningsværdi gennem en brugercentreret tilgang til udvidelser af SAP-forretningsprocesser til enkle, højtydende mobil- og webløsninger. Vi er specialiserede i hele processen fra design, drevet af vores unikke Effective Design Thinking, til udvikling og implementering – altid med særligt fokus på slutbrugeren.

Vi bruger SAP Cloud Platform som en komplet innovationsplatform, der leverer rekordhøj return on investment og digitaliseret forretning. – og så skubber vi den digitale transformation både på B2B, B2E og B2C markeder.