Clicky

IT Security Management

Teknik og governance for mission critical IT løsninger

Hos Netic er vi din sparringspartner på sikkerhed. Vi bygger broen mellem governance og teknik og giver dig den kontrol, der sikrer, at du bevarer kontrollen over din forretning.

Du får hjælp med den samlede proces, så vi i tæt samarbejde sikrer, at du får det optimale ud af investeringen i it-sikkerhed.

IT Security Management

Antallet af it-sikkerhedsrelaterede hændelser er stigende. Cyber-kriminalitet er i enorm vækst og der er ikke noget, der tyder på, at tendensen vil aftage de kommende år.

Dine data og dine systemer er derfor under et konstant pres. Det pres bliver ikke mindre af muligheden for menneskelige fejl, der i nogle tilfælde endda kan forværre et angreb med virus eller malware.

Derfor er der brug for kontrol. Kontrol med procedurer. Kontrol med systemer. Kort sagt: Kontrol over data.

It-sikkerhed er ikke kun teknik – og heller ikke kun procedurer

Arbejdet med IT-sikkerhed kan deles op i to hovedspor. Teknik og governance.

Ingen af de to kan stå alene. Teknikken skal kombineres med governance i form af mennesker, organisation og procedurer. Governance skal omvendt bakkes op af en robust og sammenhængende arkitektur, i et samspil mellem velafprøvede teknologier og driftspersonale med de rette kompetencer.

Der er som bekendt ingen ”silver bullet” til håndtering af samtlige trusler mod en organisations systemer og data, så det er kombinationen af flere målrettede tiltag, som giver virksomheden værdi.

Bisnode – Et langvarigt samarbejde om udvikling og drift

“Med Netics store ekspertise i Security Management, kan de tage de krav, og ud fra en governance-model beskrive punkt for punkt, hvordan vi opfylder dem. Denne model går hånd i hånd med de krav Bisnode stiller, for at kunne efterleve GDPR og være en god sparringspartner over for kunderne.” Jack Lilleskov, Head of PPM & Projects hos Bisnode.

Debitor Registret brugte en samarbejdspartner, der kunne varetage driften i samarbejde med udviklingshuset Atira, der stod for udviklingen af den software, som Debitor Registret anvender, i de første 10 år af virksomhedens levetid. Det valg faldt på Netic, der har varetaget driften af Debitor Registerets IT lige siden.

Læs casen om Bisnode

Bisnode samarbejder med Netic

Netic er din sikkerhed for kontrol

Hos Netic er vi din sparringspartner på sikkerhed. Vi bygger broen mellem governance og teknik og giver dig den kontrol, der sikrer, at du bevarer kontrollen over din forretning.

Du får hjælp med den samlede proces, så vi i tæt samarbejde sikrer, at du får det optimale ud af investeringen i it-sikkerhed.

Vi påtager os gerne rollen med rådgivning og ledelse af it-sikkerhedsimplementeringen og kan også varetage driften i dagligdagen, både den tekniske men også som eks. CISO eller DPO på lejebasis.

Vores konsulenter er opdateret med nyeste viden om it-sikkerhed er højt prioriteret. Vi er således uddannet og certificeret i vores produkter og vores konsulenter har en stribe internationalt anerkendte certificeringer i it-sikkerhed og persondata, eks. CISM, CISSP, ISO27001, CIPP/E, CIPM m.fl.

Vores kunder er både offentlige og private organisationer i ind- og udland og indenfor alle sektorer. Fælles for kunderne er, at de stiller krav til deres leverandør om levering af høj kvalitet tilpasset deres aktuelle situation. Og de forventer en sparringspartner, som forstår deres forretning og er proaktiv ift. rådgivning om ændrede risiko- og trusselsbilleder og muligheden for optimering af deres it-sikkerhedsinvestering.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om Netics It-sikkerheds løsninger, så kontakter Brian dig.