Clicky

Vores udviklingsteam

Robust & skalérbar softwareudvikling

 

“Med et stærkt og erfarent team hjælper vi vores kunder med at realisere ideer og ønsker til velfungerende software – hvor vores entusiasme for teknologi og dybe kendskab til systemudvikling, sikrer robuste og skalérbare løsninger.”

 

Vores udvikling

“Udover initiel design og udvikling af kundespecifikt software, indgår vi i vedligeholdsprojekter der løfter både kvalitet og funktionalitet i eksisterende løsninger.”

Vores specialviden benyttes også til udvikling af vore egne produkter – Eksempelvis Netic Hotspot Solution, som er i drift hos en lang række private virksomheder og offentlige institutioner i hele landet, bl.a. Aarhus Kommune;

Netic Hotspot Solution

“I flere år har Aarhus Kommune haft et tilbud om trådløse internetforbindelser på skoler, biblioteker og på rådhuset. Et tilbud, som er blevet positivt modtaget af borgerne”, siger specialkonsulent Thomas Pedersen fra Borgmesterens Afdeling, IT.

Visionen er, at alle offentlige administrationer, skoler og biblioteker i Aarhus Kommune skal være udstyret med hotspots i fremtiden.”

“Teknologien er på plads, men desværre skal økonomien jo også kunne følge med”, fortsætter Thomas Pedersen fra Aarhus Kommune. “Med hotspot tilbuddet følger også et krav om logning. Vi skal kunne påvise sammenhængen mellem en brugers identitet og tildelte IP-adresse”. 

“Til at varetage implementeringen af hotspot løsningen valgte vi Danmarks største systemintegrator, som benytter Netic Hotspot Solution til at varetage adgangskontrol og logning. Vi har været glade for løsningen. Den er brugervenlig, og teknikken mærker vi ikke meget til i hverdagen, hvilket jo betyder, at den fungerer”, slutter Thomas Pedersen.

Logningsbekendtgørelsen

Bekendtgørelsens §5 stk. 2 kræver, at sammenhængen mellem brugeres identitet og tildelt IP-adresse logges. NHS logger dette og gør ydermere søgninger i loggen muligt via et webinterface til administratorerne, men logdata skal samholdes med eventuel natning.

Bisnode – Et langvarig samarbejde om både udvikling og drift

Når man udvikler software, kan man ikke bare gøre det med hovedet under armen. Her har vi nydt godt af, at Netic også har forstand på udvikling.”

Netic har spillet en central rolle hos Bisnode hvad angår både drift og udvikling. Netic har varetaget driften af Debitor Registrets IT siden start, og efterfølgende har Netic varetaget en mere central rolle i selve udviklingen af de services Netic drifter for Bisnode.

Læs cases om Bisnode

Bisnode samarbejder med Netic