Clicky

Big Data Analytics

Værdifuld indsigt i dine data

Brug for hjælp til Big Data Analytics?   Kontakt os

Big Data Analytics

Flere og flere virksomheder gemmer, bearbejder og udtrækker værdi fra mange typer af data og i takt med dette øges antallet af systemer, der understøtter meget store mængder data.

Derfor opstår der et krav om platforme, der hjælper datansvarlige med at strukturere og sikre big data, samtidigt med at man lægger analyseværktøjer i hænderne på slutbrugerne. Den type platforme er samtidigt modnet, og fungerer i samspil med store organisationers it-systemer og standarder. At bruge big data til at forstå sine systemer, brugere og sammenhænge kan lede til kvalificerede beslutninger og strategier for forretningen.

 

Applikationer og services

Når en virksomhed udstiller en applikation eller service er det vigtigt at overvåge, om brugerne oplever den kvalitet som man ønsker i forhold til f.eks. tilgængelighed, datakvalitet og svartid. Sammenkoblet med data kan det give et billede, der kun svært kan sammenstykkes uden en analyseplatform.

 

Business intelligence

Business Analytics og Business Intelligence

Når Big Data bliver til Business Intelligence, så trimmes dine processer og din viden styrkes hvilket kan lede til gladere kunder og mere salg, hvis brugt rigtigt.

Big Data Analytics kan skabe værdi på en lang række parametre, heriblandt:

  • Til at forstå kunders handlemønstre, samt demografiske og geografiske fordeling.
  • Internt til at forstå sammenhænge mellem virksomhedens forskellige aktiviteter og omsætning opgjort på forskellige parametre.
  • Til understøttelse af Cloud transformation, da cloud platforme udstiller mange data og gør data governance centralt.
  • IOT, hvor data er kilden til forståelse og indsigt som gør det nødvendigt med et stærkt værktøj til at analysere store datamængder i både realtids perspektiv og historiske trends.
  • Ved it-drift og overvågning af vigtige tekniske og forretnings-KPI’er.
  • Til effektiv og systematisk logopsamling som øger intern sikkerhed

 

Hvorfor Netic?

Over 100 organisationer har valgt at samarbejde med Netic om Big Data Analytics. Vi har et dedikeret team på ca. 15 mennesker, der næsten udelukkende beskæftiger sig med området. At arbejde med Big Data projekter er komplekst, og kræver erfaring. En erfaring vi har, som gør at vi kan hjælpe dig med at veksle data til viden om din forretning.

Bliv klogere på intelligent opsamling af logfiler

Vi har skrevet et blogindlæg om vigtigheden af at have overblik over og forstå sine logfiler, særligt på grund af de øgede lognings- og rapporteringskrav i GDPR.

 

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Big Data Analytics, så kontakter Karsten dig.