Clicky

IT Security Management

Teknik og governance for mission-critical IT-løsninger

Brug for hjælp til IT Security Management?   Kontakt os

IT Security Management

Antallet af IT-sikkerhedsrelaterede hændelser er stigende. Cyber-kriminalitet er i enorm vækst og der er ikke noget, der tyder på, at tendensen vil aftage de kommende år.

Dine data og dine systemer er derfor under et konstant pres. Det pres bliver ikke mindre af muligheden for menneskelige fejl. Fejl, der i nogle tilfælde endda kan forværre et angreb med virus eller malware.

Det rejser behovet for to ting: Behov for kontrol, og behov for at kunne måle på arbejdet med sikkerhed.

Vil du gerne kunne måle på jeres sikkerhedsarbejde, og have vished for at I bruger penge og ressourcer bedst muligt? På et to-timers Security Meetup med en af Netics Senior Security Architects lægger vi fundamentet for, at I kan arbejde målrettet med it-sikkerhed.

It-sikkerhed er ikke kun teknik – og heller ikke kun procedurer

Arbejdet med it-sikkerhed kan deles op i to hovedspor: teknik og governance.

Ingen af de to kan stå alene. Teknikken skal kombineres med governance i form af mennesker, organisation og procedurer. Governance skal omvendt bakkes op af en robust og sammenhængende arkitektur, i et samspil mellem velafprøvede teknologier og driftspersonale med de rette kompetencer.

Der er som bekendt ingen ”silver bullet” til håndtering af samtlige trusler mod en organisations systemer og data, så det er kombinationen af flere målrettede tiltag, som giver virksomheden værdi.

- Aalborg Universitet

Det siger vores kunder om os

 

 

 

 

Aalborg Universitet – Effektiv konsultation har ført til videre samarbejde

”Netic er meget åbne omkring deres fremgang. Jeg oplevede dem som professionelle, og at vi opererer på samme bølgelængde. Det var tydeligt, de havde erfaring med præcis det, vi havde brug for. Og vi kunne gå i gang med det samme.” Gitte Melph, Informationssikkerhedschef hos Aalborg Universitet.

Da Rigsrevision i januar 2019 udgav en rapport, der kritiserede forældede it-standarder på flere danske universiteter, var Aalborg Universitet og Netic kommet dem i forvejen. For en institution som Aalborg Universitet, der blandt andet råder over omtrent 30.000 studerende og 5.000 ansattes personlige data, er sikkerhed alfa omega. Netics ekspertise fandt anvendelse og via en grundig sikkerhedsmodenhedsanalyse blev indsatsen for at højne Aalborg Universitets it-sikkerhed skitseret. Hermed var prioriteringsplanen fastlagt for de kommende 2-3 år.

Læs casen om Aalborg Universitet

Netic er din sikkerhed for kontrol

Hos Netic er vi din sparringspartner på sikkerhed. Vi bygger broen mellem governance og teknik og giver dig den kontrol, der sikrer, at du bevarer kontrollen over din forretning.

Du får hjælp med den samlede proces, så vi i tæt samarbejde sikrer, at du får det optimale ud af investeringen i it-sikkerhed.

Vi påtager os gerne rollen med rådgivning og ledelse af it-sikkerhedsimplementeringen og kan også varetage driften i dagligdagen, både den tekniske men også som eks. CISO eller DPO på lejebasis.

Vores konsulenter er opdateret med nyeste viden om it-sikkerhed er højt prioriteret. Vi er således uddannet og certificeret i vores produkter og vores konsulenter har en stribe internationalt anerkendte certificeringer i it-sikkerhed og persondata, eks. CISM, CISSP, ISO27001, CIPP/E, CIPM m.fl.

Vores kunder er både offentlige og private organisationer i ind- og udland og indenfor alle sektorer. Fælles for kunderne er, at de stiller krav til deres leverandør om levering af høj kvalitet tilpasset deres aktuelle situation. Og de forventer en sparringspartner, som forstår deres forretning og er proaktiv ift. rådgivning om ændrede risiko- og trusselsbilleder og muligheden for optimering af deres it-sikkerhedsinvestering.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om Netics it-sikkerheds løsninger, så kontakter Mick dig.