Clicky

Bliv en del af Netic

Hos Netic er vi eksperter i applikationsdrift og sikkerhed. Med lokationer i Aalborg, Aarhus og København drifter vi de systemer, der sikrer, at danskernes hverdag hænger sammen. Bliv en del af Netic og vær med til at varetage driften af Danmarks it.

 

Hverdagen hos Netic

Netic er en teknologidrevet virksomhed. Vores passion for teknologi gennemsyrer virksomheden på alle niveauer ud fra en tankegang om, at innovation og stabilitet skal være hinandens tro følgesvende.

Alt, hvad vi gør, er til gavn for vores kunder. Vi kan pjatte, grine og have det sjovt – men hvis der opstår et incident eller en anden ”alle mand på dæk”-situation, så kan vi på et øjeblik skifte fra morskab til dyb professionalisme i tæt samarbejde på tværs af teams.

Balancen mellem arbejdsliv og fritid er vigtig. Netic opfordrer alle medarbejdere til at arbejde hårdt – men også til at huske at holde fri.

Mød Martin. Han er IT-Konsulent hos Netic.

Som IT-Konsulent hos Netic arbejder Martin med håndtering af incidents og patch management i Linux og Windows. Hør ham fortælle om, hvordan det er at være en del af Netic.

Før du søger

Har du besluttet dig for at søge job hos Netic? Så kan du finde al den information, du har brug for lige her.

 

 

Ansøg nu

Vi er mere end 140 kompetente og glade kollegaer, og vi har plads til endnu flere.