Clicky

Dine applikationer er vores hjerteblod

Med udgangspunkt i veldrevne datacentre.

Som afsæt til hybrid infrastruktur, eller transformation til high-performing public cloud.

Rodfæstet i transparente driftsprocesser, med sikkerhed tænkt ind fra start til slut.

Tager Netic hånd om din virksomheds applikationer i hele deres levetid.

Hvorfor vælge Netic?

Netic har i mere end 17 år leveret best-of-breed forretningskritisk it-drift til private virksomheder og offentlige institutioner. Hver dag bestræber vi os på at være en tilgængelig, proaktiv og agil samarbejdspartner med fagligheden i højsædet. 

I Netic er vi stolte over vores langvarige kundeforhold, og vi er ydmyge overfor det ansvar, der er lagt i vores hænder.

Vi mener, at samarbejder skal være forankrede i en fælles målsætning om, at intelligent it-drift skaber perspektiv og muligheder. Vi sætter en ære i, at vores dygtige og engagerede medarbejdere arbejder med forståelse for og udgangspunkt i vores kunders virkelighed.

Er det den type partner, som du leder efter, så er du kommet til det rigtige sted. Hvis du vil have andres ord for det, så hør vores kunder.

 

“Vi oplever Netic som en yderst professionel leverandør. De har stor forstand på sikkerhed og er meget procesorienterede, forstået på den måde, at de er 100 % alignede med ITIL. Vi taler samme sprog, og det er meget vigtigt i et differentieret og komplekst driftsmiljø, som vores.”
Læs mere her

Livet i en kompleks virkelighed

Verden er kompleks, og vores job er at reducere denne kompleksitet. Vi tager dine udfordringer til os som vores egne, brækker dem ned i mindre bidder og omdanner dem til konkrete processer, handlinger og løsninger – naturligvis funderet på velovervejede beslutninger.

Vi stræber efter at gøre disse løsninger og processer ukomplicerede for dig som kunde, så du kan fokusere på kernen i din forretning. 

Netic er bygget op omkring de mennesker, der godt nok er ansat hos os, men reelt arbejder for dig. Vi tror på, at tæt kundekontakt, involvering og samarbejde er afgørende for at kunne skabe værdi og sammenhæng i en kompleks virkelighed.

Vi forstår vores kunders forskellige behov og derfor kan vi levere, drive og sikre den bedste løsning for lige netop din forretning. 

I Netic arbejder konsulenter, udviklere og beslutningstagere tæt sammen for at kunne agere agilt og effektivt. Det er med til at give dig og din virksomhed closeness fra beslutning til handling. 

Netic – Kontrol over it.