Clicky

Hej, vi er Netic.
Din driftspartner til forretningskritisk it.

Fra vores hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Aarhus og København
hjælper vores medarbejdere dagligt offentlige organisationer og private virksomheder
med håndtering af kritiske it-løsninger. Og med vores risikobaserede tilgang
til applikationsdrift tager vi altid afsæt i vores kunders behov.

 

Hvis din virksomhed er som de fleste, så er oppetid og stabilitet for dine kritiske applikationer vigtigere end nogensinde før.

Virkeligheden er kompleks og foregår i et hastigt tempo. Vores opgave er at gøre den til det præcis modsatte. Enkel, overskuelig og lettilgængelig. Vi gør dine udfordringer til vores udfordringer og bygger bro mellem din forretning og det tekniske grundlag, den bygger på.  I sidste ende er det eneste, du behøver at vide, at dine applikationer er tilgængelige. Det er vi din garanti for.

Baseret på vores mangeårige erfaring med håndtering af infrastruktur og funderet i vores certificerede datacentre, kan du nyde godt af fordelene ved at samarbejde med en organisation, der trives med at håndtere it-infrastruktur.

Og hvad med kompleksiteten spørger du? Den forsvinder ikke, fordi vi håndterer din infrastruktur. Vi sørger bare for at tage os af den. Så du kan tage dig af din forretning.

Vi har en risikobaseret tilgang til applikationsdrift.

Du forventer måske, at du som første skridt i outsourcingprocessen skal forsøge at passe ind i vores model. Vi synes ganske enkelt, at det modsatte giver meget mere mening: Du fortæller os, hvad du har brug for, og så designer vi modellen for applikationsdriften, så den passer til dine behov.

Der kommer dog også en tid efter transitionen. Nemlig der hvor din applikation er taget i drift i dens nye omgivelser. Det er vigtigt for os, at du er mindst lige så glad efter denne tid, som du var, den dag kontrakten blev underskrevet. Af den grund sikrer vi os, at du kan følge applikationerne i realtid. Og til det vil du have adgang til nøjagtig de samme metrikker, som vores konsulenter har.

Vores ydelser, dine muligheder

Hosting & Operations

Cloud & Containers

Atlassian Services

Driftspartner på det digitale sundhedsvæsen og forretningskritiske applikationer

Hos Netic har vi arbejdet med kritiske data i stort set hele vores levetid, og vi forstår vigtigheden af at håndtere data sikkert og fortroligt.

Som driftsoperatør på store dele af det danske digitale sundhedsvæsen bidrager vi til at skabe borgernære, sammenhængende og effektive digitale sundhedsløsninger. Også for driften af vores kunders forretningskritiske it-løsninger er sikkerhed, stabilitet og pålidelighed nøgleordene.

Vi er en del af Trifork Familien.

Netic er en del af Trifork. Trifork blev etableret i 1996, og siden 00’erne har virksomheden leveret kritisk it-infrastuktur til nationale, digitale sundhedsløsninger. 

Af samme grund er vi vant til at arbejde i et univers, hvor sikkerhed og stabilitet er kernen af alt, hvad vi gør. Og denne tankegang bruger vi ved alle nye opgaver.

Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, når nogen påstår, at de kan det hele. Men vi synes faktisk, at det er ret tæt på hos os. 

Trifork Familien består af mere end 50 forretningsenheder, der alle er lige så entusiastiske og kompetente på deres områder, som vi selv er i Netic. Hvis du har spørgsmål om softwareudvikling, it-sikkerhed, smart building, machine learning eller noget helt femte, er hjælpen tæt på. Vi skal nok sørge for at ringe til en ven, hvis det bliver nødvendigt.

Det bliver i familien. Til gavn for dig.

Har du lyst til at kende os endnu bedre?

Du er mere end velkommen til at kontakte os eller række ud til en af vores medarbejdere. Vi holder dig også gerne opdateret på vores dagligdag og relevant it-faglig viden indenfor cloud og applikationsdrift.