Cloud Operations

I en verden, der konstant udvikler sig, er det vigtigt at have overblik over sine applikationer. Med en cloud-model fra Netic får I fuld indsigt i og kontrol over jeres applikationer - fra planlægning til implementering og drift. Uanset om I har behov for Kubernetes, Hybrid Cloud eller DevOps, sørger vi for at håndtere kompleksiteten for jer.

I en verden, der konstant udvikler sig, er det vigtigt at have overblik over sine applikationer. Med en cloud-model fra Netic får I fuld indsigt i og kontrol over jeres applikationer - fra planlægning til implementering og drift. Uanset om I har behov for Kubernetes, Hybrid Cloud eller DevOps, sørger vi for at håndtere kompleksiteten for jer.

Vejen til succes med cloud

Jeres rejse ud i skyen starter med en god forretningsstrategi. Som det allerførste i et samarbejde med Netic analyserer vi jeres nuværende infrastruktur og applikationsmiljøer, hvor efter vi i fællesskab fastlægger målene for jeres forestående cloud-transformation. Med en klar retning for processen, kan vi udarbejde en skræddersyet plan for jeres organisation i hvert stadie af migreringen.

En problemfri transition

Vores fælles mål er at skabe en transitionsfase, der forstyrrer så lidt som muligt. Vores løsninger sørger for, at jeres forretning fortsætter upåvirket af migreringen, og I vil ikke komme til at mærke noget i den daglige drift.

Stærk platform for vækst

Når migreringen er sikret, vil Netics erfarne cloud-team overtage driften. Det giver jer mere tid til at transformere funktioner og processer. Med alle applikationer sikkert placeret i skyen, har I et solidt udgangspunkt for en agil drift. Med Cloud Operations får I en stærk platform, der er med til at styrke jeres organisation til fortsat vækst.

image

Cloud Operations med Netic

Her er processen i fire trin

1. Kortlægning af jeres behov og krav

Baseret på jeres samlede applikationslandskab og services definerer vi den cloud-model, der passer til jer under hensyntagen til både migrering, arkitektur og governance.

2. Udfærdigelse af cloud-strategi

Vi udarbejder en fuldstændig businessplan for jeres virksomheds totale cloud-infrastruktur og fastlægger et roadmap for implementering heraf.

3. Design og implementering

Vi gennemfører implementering eller migrering med minimal indvirkning på jeres daglige drift.

4. Management og drift af jeres infrastruktur

Jeres cloud-infrastruktur overvåges 24/7 af Netics eksperter for at garantere kontinuitet og sikkerhed.

Hvad får I?

Netic udfører Cloud Operations ved hjælp af IaaS, PaaS, processer og vores cloud- og DevOps-eksperter, der med vores egen Cloud Stack, binder det hele sammen. Vi tager altid fuldt ansvar for Cloud Stack. For hvert enkelt samarbejde lader det være op til dig, om Netic også skal tage ansvar for driften eller tage det fulde ansvar for applikationen i samarbejde med dine udviklere.

Uanset om du kommer fra en lille virksomhed eller en stor organisation, får du adgang til en pakke med cloud-løsninger, der matcher dine behov på en platform, der kan vokse i takt med dine krav.

Cloud Stack med transparent udviklingsplan

Netic har udviklet en færdig driftsløsning. Det er en platform baseret på Kubernetes. Med Kubernetes-platformen er det nemmere for jer at navigere i komplekse applikationsmiljøer og udrulle, skalere og orkestrere virksomhedens containeriserede applikationer.

I får indsigt i platformen og mulighed for at komme med feature requests.

image

Sikkerhed og Backup

Vi sørger for kryptering af data samt håndtering af certifikater. Desuden sikrer vi at best practice bliver overholdt i den daglige drift.

image

Integration

Netics erfaring med containeriserede applikationer stammer fra forskellige miljøer, og vi kan derfor tilbyde Kubernetes-services i hele spændet fra hostet i eget datacenter over hybride installationer, til rene public cloud-miljøer i både Amazon Web Services og Google Cloud samt Azure. Der integreres til eksterne services som eksempelvis GitHub.

image

Indsigt og analyse

Servicen omfatter logning, monitorering og alarmer. Dermed er du sikret fuld indsigt i din applikations tilstand, og du kan tilvælge, at Netic tager driftsansvaret.

image

Sæt strøm til din udvikling

Vores cloud-løsning understøtter agil udvikling med CI/CD. Skriv din kode og publicér dine applikationer. Vi klarer resten og understøtter din valgte udviklingsmetode – uanset hvor agil du er.

image

GDPR og compliance

Vi giver dig de nødvendige værktøjer til, at du kan overholde dine compliancekrav. Leveres løsningen ud af Netics danske datacentre, overholder den kravene til GDPR.

image

Foundation

Fundamentet for en god start


Fra DKK 10.000,-/md.

Etableringspris: DKK 17.000,- pr. cluster. Cloud consumption faktureres separat.

Business

Passer til produktionsmiljøer


Fra DKK 32.550,-/md.

Etableringspris: DKK 17.000,- pr. cluster. Cloud consumption faktureres separat.

Enterprise

Full as-a-Service model


Kontakt os for en snak

Foundation

Fundamentet for en god start

Business

Passer til produktionsmiljøer

Enterprise

Full as-a-Service model

Understøttede platforme
Azure Kubernetes Service
Amazon EKS
Google Kubernetes Engine
Netic Kubernetes Service
Infrastructure Operations & Management
gitOps-baseret deployment
24/7 drift af platform og infrastruktur
Incident management
Alarmer opsættes efter Netics best practices
Tracing stilles til rådighed
Platform Operations & Management
Åbent API til egen monitoreringsplatform
Problem management
Continual Service Improvement
Platform management
Cloud Stack
Netic Managed Tool Set
Security best practices
Traffic management
Continuous deployment
Observability and analysis platform
Support
Adgang til community
Adgang til Netic service desk
Feature requests til roadmap
Applikationsdrift
Monitorering og håndtering af incidents
Application Management
Software maintenance
Problemhåndtering

Brug for hjælp til Cloud Operations?

Rasmus Kirkebæk Jensen

Solutions Architect

Claus Hansen

CCO