Cloud Operations

Med Cloud Operations fra Netic får I fuld indsigt i og kontrol over jeres applikationer - fra planlægning til implementering og drift. Vi tager os også af kompleksiteten - uanset om jeres behov er private, public eller hybrid cloud.

Med Cloud Operations fra Netic får I fuld indsigt i og kontrol over jeres applikationer - fra planlægning til implementering og drift. Vi tager os også af kompleksiteten - uanset om jeres behov er private, public eller hybrid cloud.

Succes med cloud

Jeres vej ud i skyen starter med en god forretningsstrategi. Som det første i et samarbejde med Netic analyserer vi jeres nuværende infrastruktur og applikationsmiljøer, hvor efter vi i fællesskab fastlægger målene for jeres forestående transformation og efterfølgende drift.

Vi udfører Cloud Operations ved hjælp af IaaS og PaaS, og med en klar retning for processen, kan vi udarbejde en skræddersyet plan for jeres organisation i hvert stadie af migreringen.

En problemfri transition

Vores fælles mål er at skabe en transitionsfase, der forstyrrer så lidt som muligt. Vores løsninger sørger for, at jeres forretning fortsætter upåvirket af migreringen, og hverken jer eller jeres brugere vil komme til at mærke noget i den daglige drift.

Stærkt udgangspunkt for vækst

Når migreringen er sikret, vil Netics erfarne kundeteam overtage driften. Det giver jer mere tid til at transformere funktioner og processer. Med alle applikationer sikkert placeret i skyen, har I et solidt udgangspunkt for en agil drift - uanset hvor meget forretningen skalerer.

image

Cloud Operations med Netic

Her er processen i fem trin

1. Kortlægning af jeres behov og krav

Baseret på jeres samlede applikationslandskab og services definerer vi den cloud-model, der passer til jer. Her tager vi både hensyn til migrering, arkitektur og governance.

2. Udfærdigelse af strategi

Vi udarbejder et komplet blue print for jeres virksomheds totale infrastruktur og applikationslandskab, samt fastlægger et roadmap for implementering heraf.

3. Design

Med Netics blue print som basis, laver vi et design, der tager højde for jeres forretning og lever op til gældende sikkerhedsforanstaltninger. I designet tager vi hensyn til forretningens økonomi, fremtidsplaner og vækststrategier.

4. Implementering

Vi gennemfører implementering eller migrering med minimal indvirkning på jeres daglige drift. På baggrund af jeres forretningsmæssige krav beslutter vi sammen, hvor løsningen skal i drift - uanset om det er i public cloud, i private cloud eller i en hybrid løsning. Vores erfarne projektledere arbejder hele tiden på at skabe business continuity, så I opnår en resilient organisation.

5. 24/7 drift og business continuity

Jeres applikationslandskab overvåges og vedligeholdes 24/7 af Netics eksperter for at garantere tilgængelighed, kontinuitet og høj sikkerhed. I får tildelt en fast Service Delivery Manager og et kundeteam, som kender jeres forretning og konstant arbejder på at sikre og behandle jeres data bedst muligt.

Hvad får I?

Netic udfører Cloud Operations ved hjælp af IaaS og PaaS. Vi varetager driften af jeres løsninger i private cloud i et af vores egne danske datacentre, eller i public cloud. Uanset hvad I vælger, lader vi det være op til jer, om vi alene skal varetage driften, eller om vi også skal tage det fulde ansvar for applikationen i samarbejde med relevante personer i jeres organisation.

Uanset om I er en lille virksomhed eller en stor organisation, får I med andre ord adgang til en løsning, der matcher jeres behov på en platform, der kan vokse i takt med jeres krav.

Naviger i komplekse applikationsmiljøer

I Netic har vi udviklet en platform baseret på Kubernetes, som gør det nemmere for jer at navigere i komplekse applikationsmiljøer. Med Contain kan I udrulle, skalere og orkestrere jeres Cloud Native-applikationer.

Læs mere om Contain
image

Sikkerhed og Backup

Når vi udfører Cloud Operations sørger vi for kryptering af data samt håndtering af certifikater. Desuden sikrer vi, at best practice bliver overholdt i den daglige drift. Med udgangspunkt i 3-2-1-reglen placerer vi backup i et seperat og isoleret datacenter.

image

Transparens og analyse

Servicen omfatter logning, monitorering og alarmer. Dermed er du sikret fuld indsigt i din applikations tilstand, og du kan tilvælge, at Netic tager driftsansvaret.

image

GDPR og compliance

Vi giver dig de nødvendige værktøjer til, at du kan overholde dine compliancekrav. Uanset hvordan løsningen leveres, overholder den jeres krav til data- og informationssikkerhed jf. de internationale standarder i certificeringen ISO/IEC 27001:2022, som Netic har opnået.

Læs mere om certificeringen
image

Brug for hjælp til Cloud Operations?

Rasmus Kirkebæk Jensen

Solutions Architect

Claus Hansen

CCO