Applikationsdrift

Som jeres outsourcingpartner hjælper Netic med at bevare kontrollen over jeres applikationer. Vi sørger for, at jeres applikationer altid er opdaterede. Så har I bedre tid til at tage vare på jeres virksomhed uden yderligere bekymringer.

Som jeres outsourcingpartner hjælper Netic med at bevare kontrollen over jeres applikationer. Vi sørger for, at jeres applikationer altid er opdaterede. Så har I bedre tid til at tage vare på jeres virksomhed uden yderligere bekymringer.

Vejen til succesfuld applikationsdrift

Netics applikationsdrift bygger på årelang erfaring med drift af tusindvis af servere. Vi ved, at alle applikationer er unikke. Vi ved også, at for de fleste kritiske applikationer, er et standardiseret miljø, typisk ikke den rette vej at gå.

Rejsen mod mere tilgængelige applikationer - samt en sikker og stabil drift af samme - starter derfor med en gennemgang af jeres nuværende setup. På den måde kan vi blive klogere på jeres behov og på, hvordan vi fremover kan hjælpe med jeres applikationsdrift.

Har I brug for, at vi varetager hele driften, eller vil I selv stå for noget af det? Når der er en klar retning for jeres ønsker og behov, og vi sammen har fastsat processen fra jeres nuværende setup til en fremtid hos Netic, udarbejder vi en projektplan, målrettet jeres ønsker og behov.

Netic som driftspartner

Overgangen til Netic i seks trin

1. En gennemgang af jeres nuværende setup

I fællesskab gennemgår vi jeres nuværende setup og bliver klogere på jeres forretning.

2. En detaljeret forventningsafstemning

Herefter diskuterer vi jeres forventninger og mulighederne for drift af jeres løsninger.

3. Enighed om projektet

Når vi er blevet klogere på det, klarlægges jeres driftsbehov.

4. Klarhed over den forretningsmæssige værdi

Dermed kender vi nu værdien af en transition fra jeres nuværende setup til en fremtid hos Netic.

5. Projektplanen udarbejdes

På denne baggrund udarbejder vi en detaljeret projektplan, som vi arbejder ud fra.

6. Et godt driftsscenarie

Med de foregående trin har vi etableret udgangspunktet for et godt driftsscenarie.

Overlad trygt jeres applikationsdrift til Netic

Hos Netic garanterer vi, at alle applikationer og tilhørende systemer forbliver opdaterede og fungerer optimalt til enhver tid. Al applikationsdrift sker med minimal indvirkning på jeres daglige drift. Dertil yder Netic garanti for daglig support, hvor vores medarbejdere reagerer ved selv den mindste afvigelse i den enkelte applikation.

Mangler I tiden, lysten eller sågar ekspertisen til at håndtere jeres egne applikationer? Netic påtager sig gerne opgaven. Det overlader jer tid til at fokusere på kerneforretningen.

Brug for hjælp til applikationsdrift?

Peter Vadsholt

Sales Director

Claus Hansen

CCO