FAQ om jobsøgning i Netic

Herunder har vi samlet de mest hyppige spørgsmål, vi er stødt på i forbindelse med jobsøgning hos os. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Herunder har vi samlet de mest hyppige spørgsmål, vi er stødt på i forbindelse med jobsøgning hos os. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Hvordan søger jeg job hos Netic?

Du kan søge gennem vores ledige stillinger eller ved at sende en uopfordret ansøgning.

Hvem kan ansøge?

Hos Netic har vi et inkluderende miljø, hvor der er plads til alle uanset baggrund og hvad man ellers kommer med i bagagen. Vi opfordrer derfor alle, der er interesseret i Netic, til at søge.

Hvornår kan jeg forvente at høre fra jer?

Det er forskelligt, om der er en ansøgningsfrist på vores stillingsopslag, eller om vi løbende ansætter. Ofte ser den rekrutterende leder ansøgninger igennem løbende. Du vil senest kunne forvente et svar, når rekrutteringsprocessen er slut.

Har du spørgsmål undervejs i processen, eller ønsker du blot en status, er du altid velkommen til at tage fat i den kontaktperson, der er anført i stillingsannoncen.

Når du søger uopfordret modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Vi kontakter dig, såfremt vi har en jobmulighed, der matcher dine kompetencer og interesser.

Hvad skal mit CV og ansøgning indeholde?

Vi anbefaler, at du tilpasser dit materiale til Netic. Du bedes specificere hvad du kan tilbyde os, herunder hvorfor du søger stillingen, din erfaring og kompetencer samt et detaljeret overblik over din karriere indtil videre.

Søger du uopfordret anbefaler vi, at du detaljeret beskriver, hvilket team eller hvilken afdeling, du ønsker at arbejde i eller hvilke teknologier du ønsker at arbejde med.

Jeg er inviteret til 1. samtale - hvad er agendaen?

Til 1. samtale deltager rekrutterende leder samt evt. en kommende kollega.

1. samtale indeholder:

 • Deltagerne præsenterer sig selv og du får mulighed for at høre mere om Netic og stillingen.
 • Det afdækkes, om der umiddelbart er et match mellem krav til stillingen og dine kompetencer.
 • Det afdækkes om der umiddelbart er kemi.
 • Mulighed for at stille spørgsmål.
 • Du får på samtalen at vide, hvad næste step er, og hvornår du kan forvente at få en tilbagemelding. Det er vigtigt, at du også selv mærker efter, om Netic er den rette arbejdsgiver for dig.

  Jeg er inviteret til 2. samtale - hvad er agendaen?

  Inden 2. samtale modtager du et link til udfyldelse af en TT38 Talent Test. Testen afdækker dine talenter. Vi bruger det aktivt til at vurdere, om du passer ind i Netic, i teamet og hvordan en leder skal lede/motivere dig. Testen kan ikke stå alene, men danner baggrund for emnerne til 2. samtale.

  Til 2. samtale deltager rekrutterende leder og en fra øverste ledelse. Nogle gange kan der også være en kommende kollega eller HR. Det varierer lidt. Du informeres inden samtalen om, hvem der deltager.

  2. samtale indeholder:

 • Deltagerne præsenterer sig selv
 • Det afdækkes, om der er et match mellem krav til stillingen og dine kompetencer med baggrund i din TT38 rapport.
 • Det afdækkes, om der er kemi.
 • Mulighed for at stille spørgsmål.
 • Du får på samtalen at vide, hvad næste step er, og hvornår du kan forvente at få en tilbagemelding.

  Jeg har generelle spørgsmål til processen

  Hvis der er spørgsmål du ikke kan finde svar på her, eller du ikke ønsker at vende med rekrutterende leder, er du velkommen til at kontakte vores HR Partner, Gritt Højer Larsen. Du kan også give hende et kald på: 7777 0933

  Hvad er en jobagent?

  Opretter du en jobagent får du automatisk besked når vi publicerer en stilling som matcher de søgekriterier, du brugte, da du oprettede agenten. Tryk her for at oprette en jobagent.

  Jeg ønsker at få mine informationer slettet

  Ønsker du at få dine informationer slettet fra vores rekrutteringssystem, bedes du sende en mail til hr@netic.dk.

  Er mine informationer sikre?

  Ja. Vi håndterer alle informationer fortroligt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

  Bliver alle stillinger slået op?

  Ikke alle stillinger offentliggøres. Nogle stillinger besættes med ansøgere, som har sendt uopfordrede ansøgninger til os eller som vi på anden måde kender.

  Jeg har tidligere sendt en uopfordret ansøgning – nu er der en opslået stilling, jeg gerne vil søge. Hvad gør jeg?

  Du sender en ny ansøgning og CV via det stillingsopslag, du ønsker at søge.

  Tager I referencer?

  Ja, som en del af rekrutteringsprocessen indhenter vi nogle gange referencer hos dine tidligere arbejdsgivere. Dog aldrig uden du først har givet din udtrykkelige accept.

  Har I elever og studentermedhjælpere?

  Vi har mulighed for at lave et samarbejde med elever, praktikanter og studentermedhjælpere. Gensidig adgang til ny viden, erfaringsudveksling og nye perspektiver på praksis og teori, oplever vi som værdifuldt for alle parter.

  Såfremt vi søger elever, praktikanter eller studentermedhjælpere, vil det fremgå under Ledige stillinger. Du kan desuden læse mere om elevpladser i Netic her og om vores samarbejde med studerende her.

  Kan man indgå et studierelateret projektsamarbejde med Netic?

  Vi har hovedkontor lige ved siden af Aalborg Universitet og UCN og ser det derfor som en oplagt mulighed at indgå i et projektsamarbejde - også med studerende fra andre uddannelsesinstitutioner.

  Skriv en ansøgning hvor du/I uddyber problemformulering og hvad du/I forventer, vi kan bidrage med og send den som en uopfordret ansøgning.

  Sikkerhedsgodkendelse

  Flere af vores kunder forlanger, at Netics medarbejdere kan sikkerhedsgodkendes, for at vi kan få opgaven. Derfor spørger vi i rekrutteringen ind til, om du har ren straffeattest og om du vurderer, at du kan sikkerhedsgodkendes.