Før du søger

Har du besluttet dig for at søge job hos Netic? Så kan du finde al den information, du har brug for lige her.

Har du besluttet dig for at søge job hos Netic? Så kan du finde al den information, du har brug for lige her.

Krav til din ansøgning

Når du søger job hos Netic, vil vi gerne bede om et CV og meget gerne også en motiveret ansøgning. Desuden er det også nødvendigt at vi får dine kontaktoplysninger, inklusive navn, adresse og telefonnummer.

Vi kun modtager ansøgninger via vores digitale rekrutteringssystem, hvor du kan søge gennem den pågældende ledige stilling eller uopfordret.

Hos Netic er vi naturligvis GDPR-compliant, og vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe vi har behov for dem i forbindelse med din ansøgning.

Hvis vi har behov for andre oplysninger end ovennævnte, vil dette fremgå af det individuelle jobopslag.

Gør din ansøgning skarp

For at gøre din ansøgning så god som muligt, er det vores helt klare anbefaling, at du målretter dit CV. Inkludér gerne eksempler fra tidligere jobs eller uddannelser, der er relevante for det job, du søger. Hold dit CV enkelt og i kronologisk orden med nyeste job først.

Hvis du vil gøre det ekstra personligt, er du meget velkommen til at inkludere et billede. Send din ansøgning, så snart den er klar. Du skal ikke vente på deadline, da vi inviterer ansøgere til samtale løbende.

Vores rekrutteringsforløb

Når vi indkalder kandidater til samtale hos os, følger vi altid et fast rekrutteringsforløb. Det kan du læse mere om her under.

1. samtale

Rekrutterende leder inviterer relevante ansøgere til 1. samtale. På samtalen deltager rekrutterende leder og eventuelt en fra teamet. Agenda er at afklare det initiale faglige match mellem dig og stillingen samt kemien mellem dig, rekrutterende leder og evt. teamet.

TT38 Talent Test

Ansøgere, der inviteres til 2. samtale, skal inden samtalen tage en TT38 Talent Test. Det er den personlighedstest vi har valgt at anvende i Netic. Testen giver os en indikation af, hvem du er som menneske, hvilke præferencer du har til arbejdsopgaver og samarbejde, samt hvordan en leder skal lede dig. Der findes derfor ikke et rigtig eller forkert svar. Testen anvendes også i den daglige ledelse af medarbejderne i Netic. Det anbefales, at man sætter en time af til testen hvor der er ro omkring en.

2. samtale

Rekrutterende leder inviterer relevante ansøgere til 2. samtale. På samtalen deltager rekrutterende leder og en fra øverste ledelse, for at sikre matchet til resten af Netic. Der kan deltage en kommende kollega og/eller HR. Agenda er yderligere at afklare det faglige match, afklare hvordan du matcher teamet ud fra din talenttest samt afklare, om vi eventuelt kan blive enige om vilkår.

Indhentning af reference

Der kan indhentes reference fra en af dine tidligere arbejdsgivere. Dog aldrig uden du først har givet din udtrykkelige accept.

Straffeattest og sikkerhedsgodkendelse

Forud for ansættelse vil der blive indhentet straffeattest. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse hos Netic.

Ansættelse

Tilbydes du stillingen, modtager du en kontrakt til digital underskrift. Inden opstart modtager du en velkomstmail, hvor du har mulighed for at vælge computer*, telefon* mv. I de første par uger efter start, vil du få en blanding af generel onboaring og lokal onboarding, så du kommer godt ind i opgaver og i Netics kultur.

*Ud fra de tilgængelige produkter angivet i mailen.

Afslag

Der gives afslag til de ansøgere, der desværre ikke tilbydes stilling. Vi anbefaler altid at man opretter en jobagent, så du får direkte besked, når vi igen slår stillinger op, der kan være relevant for dig.

Kontakt os

Vi uddyber altid gerne jobopslag og kravene til at bestride de stillinger, vi slår op. Derfor vil du altid finde en kontaktperson i et stillingsopslag. Kontakt gerne denne person, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Læs mere om os her