Bliv elev i Netic

Netic har gennem flere år udarbejdet et velfungerende miljø for elever, hvor der er fokus dels på elevernes faglighed og kompetencer, dels på hvordan disse udvikles på den bedste måde og under de rette rammer. Netic har et ønske om at uddanne den næste generation inden for IT og meget gerne kommende medarbejdere i virksomheden.

Netic har gennem flere år udarbejdet et velfungerende miljø for elever, hvor der er fokus dels på elevernes faglighed og kompetencer, dels på hvordan disse udvikles på den bedste måde og under de rette rammer. Netic har et ønske om at uddanne den næste generation inden for IT og meget gerne kommende medarbejdere i virksomheden.

Grobund for mere

Når man starter som IT-elev i Netic, starter man ofte i Servicedesk, hvor elevens faglighed styrkes fra første dag i et tempo tilpasset individet. Her er der dannet et læringsmiljø, hvor der er plads til spørgsmål og hvor vidensdeling, udvikling og kommunikation er i højsædet.

Filosofien i Servicedesk er, at alt, der kan løses her, skal løses her. Dette betyder, at der er mange gode udfordringer til alle niveauer af uddannelsen. Vil man gerne have endnu mere faglighed, står der et "elevlab" til rådighed, hvor eleverne har eget rack med servere til fri afbenyttelse. Her kan man blandt andet udvikle kompetencer og teste eksamens-setup.

image
Som elev hos Netic er jeg en del af et stort team med mange forskellige kompetencer. Jeg har muligheden for selv at påvirke, hvilke områder jeg vil udvikle mine evner indenfor. Netic favner bredt og dækker områder som netværk, storage, cloud og on-prem løsninger, database, logging og almindelig applikationsdrift. Det giver derfor chance for at prøve forskellige ting af og finde ud af, hvad man brænder for

Nuværende elev

Det hele skaber en god bund for at kunne bygge videre på tekniske evner og tage mere og mere ind. Hvis man vil have ansvar og viden, er der rig mulighed for dette i hverdagen. Elever i Netic roteres med jævne mellemrum til andre afdelinger og teknologier, alt efter mulighed og ønske. Således kan man fagligt styrke sine kompetencer (og interesser) indenfor Operations, Server & Storage, Network & Backup, Database samt Cloud Native.

image
I Netics kultur er jeg ikke bange for at indrømme, når jeg laver fejl. Her bliver man ikke udskældt, men derimod er der god dialog om, hvordan vi kan undgå dem fremadrettet. Netic er en arbejdsplads hvor jeg glæder mig til at tage afsted om morgenen og ikke er bange for at kede mig. Jeg synes at Netic fortjener at vide, at de, efter min overbevisning, gør det rigtig godt når det kommer til elever.

Nuværende elev

Som elev i Netic bliver man fra første dag behandlet som enhver anden medarbejder. Man får det samme udstyr og mulighed for sociale aktiviteter. Det kan du læse mere om her.

image
Hos Netic har der altid været fokus på at skabe en god kultur blandt medarbejderne. Det kommer blandt andet til udtryk ved et godt arbejdsmiljø og flere sociale arrangementer for både individuelle teams og hele virksomheden. Vi har et rigtigt godt fællesskab, hvilket må siges at være godt gået for en virksomhed, der er vokset så kraftigt, som Netic er.

Nuværende elev

Vil du være elev hos os?

IT-elev

Se vores opslag til IT-elever under ledige stillinger og send en ansøgning afsted, hvis du synes, det lyder som noget for dig. Der er ingen ansøgningsfrist på vores elevopslag, da vi ansætter elever løbende. Af samme grund, modtager vi heller ikke uopfordrede ansøgninger til elevstillingerne.

Har du spørgsmål til stillingerne som IT-elev, kontakt Servicedesk på tlf. 77 77 08 88.

Kontorelev

Hvis du søger job som kontorelev hos os, er du velkommen til at kontakte os eller sende en uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen som kontorelev, kontakt Head of Finance & Administration på tlf. 77 77 07 78.