Clicky

Applikationsmonitorering

Overvågning af forretningskritiske applikationer

 

“Antallet af events i de fleste applikationer er efterhånden så højt, at det ikke er muligt at overvåge selv få datapunkter manuelt. Derfor er applikationsmonitorering som disciplin blevet mere komplekst at forholde sig til. “

 

Kontakt mig her

Applikationsmonitorering er endnu en vigtig brik i det puslespil, der udgør en velfungerende it-infrastruktur. Monitoreringssoftware gennemgår og evaluerer løbende applikationers driftsstatus, vha. foruddefinerede datapunkter, og kan på denne måde identificere eventuelle uregelmæssigheder i et tidligt stadie, før de udvikler sig til egentlige serviceafbrydelser. Dette gør applikationsmonitorering  nødvendigt for at overholde applikationens SLA.

En proaktiv tilgang til systemadministration

Hos Netic drifter vi en lang række kritiske applikationer for vores kunder, og vi er af den grund nødt til at opretholde en optimal driftsstatus over hele linjen. Opgaven fordrer det rette værktøj. I vores arbejde med applikationsmonitorering anvender vi Zenoss, da løsningen lever op til vores krav:

Evnen til at håndtere monitorering på hele stacken, med fokus på infrastruktur

 

Skalerbarhed

 

Omkostningseffektivitet

Om Zenoss

Zenoss er markedsledende software for applikationsmonitorering, der muliggør overvågning og monitorering på tværs af hybride miljøer. Noget, der i den moderne driftsverden er en nødvendighed. Med Zenoss er det muligt at indsamle den nødvendige kontekst for at identificere uregelmæssigheder og forebygge serviceafbrydelser, således at applikationens driftsstatus kan fortsætte upåvirket.

Zenoss gør brug af artificial intelligence for at identificere mønstre og dermed effektivisere løsningen. Dette kaldes AiOps og anvender Big Data-mønstre og Machine Learning for at identificere mulige problemer så tidligt som muligt.

 

Sådan gør vi hos Netic

Hos Netic drifter vi kritiske og omfattende applikationer for vores kunder, og vores SLAs forpligter os til succesfuld drift. En kritisk faktor i forbindelse med driften af applikationerne er proaktiv systemadministration og monitorering af den underliggende infrastruktur, og her kommer Zenoss ind i billedet.

Netic er ansvarlig for drift og håndtering af JYSKs globale e-handels platform. Denne platform understøtter detailvirksomhedens salg af senge, møbler og interiør mm. i mere end 2800 butikker i hele verden samt online. Platformen er ikke kun omfattende i størrelse, men også forretningskritisk for JYSK, hvorfor vi hos Netic drager nytte af et monitoreringsværktøj som Zenoss i driftsarbejdet.

MedCom er ansvarlig for Sundhedsdatanettet, som det danske sundhedsvæsen dagligt bruger til at udveksle data for titusinder af borgere. Det danske sundhedsvæsens digitale rygrad. Netic er ansvarlig for at drifte Sundhedsdatanettet’s underliggende netværk, og også her anvender vi Zenoss til applikationsmonitorering for at være på forkant med eventuelle problemer og forhindre serviceafbrydelser.

Få en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med applikations- monitorering, så ringer Peter dig op.

Alternativt kan Peter kontaktes på tlf. 4110 6000 eller pv@netic.dk.