Drift af virksomhedens applikationer i containermiljøer

Netic Kubernetes Services

Netic Kubernetes Services

Kubernetes med Netic

Med Kubernetes kan du let udrulle, skalere og orkestrere din virksomheds containeriserede applikationer. Netics erfaring med containeriserede applikationer stammer fra forskellige miljøer, og vi kan derfor tilbyde dig Kubernetes services i hele spændet fra hostet i eget datacenter over hybride installationer til rene public cloud miljøer i både AWS og Google Cloud samt Azure.

Desuden tilbyder vi Ranchers high level management og orkestreringsplatform, til management og orkestrering af alle virksomhedens Kubernetes-clustre på tværs af flere applikationer.

Netic har flere års erfaring med design, arkitektur og drift af Kubernetes produktionsmiljøer for både private virksomheder og offentlige organisationer – herunder flere projekter, der kan betegnes som dansk nationalkritisk infrastruktur.

Vejen til succes med Kubernetes

Vi vil altid tage udgangspunkt i jeres egne ønsker og allerede indhentede erfaringer. I de fleste virksomheder, vi kommer i kontakt med, er udviklerne allerede på egen hånd begyndt at høste erfaringer med Kubernetes. Det bygger vi videre på og udarbejder en klar plan for jeres organisations videre færd med Kubernetes.

En problemfri implementering

Opstarten af vores samarbejde vil typisk tage form af en workshop, hvor jeres udviklere og Netics driftskonsulenter tegner på tavlen og i fællesskab for en robust og skalerbar arkitektur for din virksomheds Kubernetes-miljø.

Stærk platform for vækst

Med jeres applikationer sikkert containeriseret – driftet af Netics erfarne Kubernetes driftsteam – kan I transformere funktioner og processer. Det giver udgangspunkt for en agil drift fra en stærk platform, der gearer organisationen til fortsat vækst.

image
image

Whitepaper: Sådan får du succes med Docker og Kubernetes

Vil du vide mere?