Clicky

Før du søger job hos Netic

 

 

Krav til din ansøgning

Når du søger job hos Netic, vil vi gerne bede om både en motiveret ansøgning og et CV. Desuden er det også nødvendigt at vi får dine kontaktoplysninger, inklusive navn, adresse og telefonnummer. Hos Netic er vi GDPR-compliant, og vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe vi har behov for dem i forbindelse med din ansøgning.

Hvis Netic har behov for andre oplysninger end ovennævnte, vil dette fremgå af det individuelle jobopslag.

Gør din ansøgning skarp

For at gøre din ansøgning så god som muligt er det vores helt klare anbefaling, at du målretter dit CV. Inkludér gerne eksempler fra tidligere job eller uddannelser, der er relevante for det job, du søger. Hold dit CV enkelt og i kronologisk orden med nyeste job først.

Hvis du vil gøre det ekstra personligt, er du meget velkommen til at inkludere et billede. Send din ansøgning, så snart den er klar. Du skal ikke vente på deadline, da vi inviterer ansøgere til samtale løbende.

Kontakt os

Vi uddyber altid gerne jobopslag og kravene til at bestride de stillinger, vi slår op. Derfor vil du altid finde en kontaktperson i et stillingsopslag. Kontakt gerne denne person, hvis du har spørgsmål til stillingen.