Klinisk beslutningsstøttesystem

Back

Kunde

ATAH

Branche

Sundhedspleje

Flere og flere mennesker lider af kroniske sygdomme, såsom diabetes og hjertesygdomme. For at disse patienter får den bedst mulige behandling, er læger nødt til at tage mange patient-specifikke faktorer ind i deres overvejelser. F.eks. sygdomshistorik og nuværende medicinsk behandling. Samtidig skal de også have den nyeste viden med i overvejelserne. Denne process kan være yderst overvældende og kompliceret og derfor lede til forkert medicinering eller at den rigtige behandling ikke bliver valgt, hvilket kan resultere i en forværring af patientens helbred samt øgede omkostninger for samfundet.

ATAH er et klinisk beslutningsstøttesystem, der skal hjælpe sundhedspersonalet til at give korrekt medicinering og dermed undgå medicineringsfejl. ATAH er baseret på patient-specifikke faktorer, og giver lægen anbefalinger og advarsler omkring patientens diagnose og behandling.

ATAH er en cloud-baseret service, der integrerer med elektroniske medicinjournaler og den seneste viden. Et team af specialiserede læger koder og opdaterer disse “regler”. Servicen er yderst agil og kan blive tilpasset lokale behov.

Trifork har lavet denne applikation, og Netic står for driften af den. På den måde er Netic med til, dels at mindske medicineringsfejl, dels at sørge for, at patienter får den rette behandling med udgangspunkt i deres individuelle behov.

Vil du vide mere?