Clicky

Bisnode

Et langvarigt samarbejde om både udvikling og drift

 

”Netic er dygtige. De har en meget høj faglighed og når man dertil lægger, at vi har en virkelig god kemi med Netics konsulenter, så kan det næsten kun gå godt.”

 

Da Debitor Registret A/S – i dag Bisnode A/S – startede midt i sidste årti, var markedet for kreditvurderinger i Danmark domineret af en stor spiller. Folkene bag Debitor Registret havde analyseret den måde, markedet fungerede på, og var nået frem til, at en digitalisering af processerne bag Business to Consumer kreditvurderinger var vejen til at etablere sig på det marked.

Derfor skulle Debitor Registret bruge en samarbejdspartner, der kunne varetage driften i samarbejde med udviklingshuset Atira, der stod for udviklingen af den software, som Debitor Registret anvender, i de første 10 år af virksomhedens levetid. Det valg faldt på Netic, der har varetaget driften af Debitor Registerets it lige siden.

Jack Lilleskov var en af de partnere, der var med til at starte Debitor Registret, og sidder i dag som Head of PPM & Projects hos Bisnode, som købte Debitor Registret i 2014.

Vi har altid passet rigtigt godt sammen med Netic. Vi er så at sige vokset sammen. Vi var små, da vi startede og det var Netic også,” udtaler Jack Lilleskov.

It-drift med udviklerbriller

Debitor Registret har altid været en virksomhed i udvikling. Den udvikling har medført, at virksomhedens systemer aldrig har været statiske. De er til stadighed blevet videreudviklede. Det har givet Netic en central rolle som sparringspartnere på driften:

Når man udvikler software, kan man ikke bare gøre det med hovedet under armen. Det er vigtigt at det udviklede kan driftes efterfølgende. Her har vi nydt godt af, at Netic også har forstand på udvikling. De har været dygtige til at tilse at det udviklede var modent til drift – og så har de løst selve driftsopgaven til UG.

Netic har efterfølgende indtaget en mere central rolle også i udviklingen af de services, som man drifter for Bisnode. Og Jack Lilleskov er godt tilfreds med det samarbejde:

Netic er dygtige. De har en meget høj faglighed og når man dertil lægger, at vi har en virkeligt god kemi med Netics konsulenter, så kan det næsten kun gå godt.” De gode relationer betyder i det hele taget meget for Jack Lilleskov:

Vi har aldrig nogensinde skændtes. Vi har aldrig været uenige,” siger han og fortsætter: ”Vi kan i fællesskab kalde en spade for en spade, og den åbenhed er simpelthen grunden til, at vi fungerer godt sammen.”

Fortsat samarbejde i en verden med cloud og GDPR

Med nye ejere i form af Bisnode, der er en international virksomhed, er Jack Lilleskov ikke længere herre i eget hus. Især på det organisatoriske, er Bisnode en virksomhed i forandring

Vores it-organisation er under forandring, og mange projekter kommer til at køre på group-niveau. Der kan jeg godt se en fordel i have have en lokalt forankret samarbejdspartner, der forstår at tage teten på de ting, som nemt kan falde ned mellem stolene.

Også på området for personsikkerhed ser Jack Lilleskov muligheder for et udvidet samarbejde:

Netic kan hjælpe på de områder, hvor vi bliver mødt med krav. Når man indgår et samarbejde med en kunde, har de ofte en meget bred palette af krav, som vi skal kunne honorere. Som oftest er en revisorerklæring ikke nok til at tilfredsstille de krav. Med Netics store ekspertise i Security Management, kan de tage de krav, og ud fra en governance-model beskrive punkt for punkt, hvordan vi opfylder dem,” siger Jack Lilleskov og fortsætter: ”Denne model går hånd i hånd med de krav Bisnode stiller, for at kunne efterleve GDPR og være en god sparringspartner over for kunderne.


Fakta om Bisnode

Førende europæisk data- og analysevirksomhed

2100 eksperter fordelt på 18 lande

Hjælper virksomheder med at træffe intelligende beslutninger baseret på data

Læs mere om Bisnode


Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om casen. Så vil Claus Hansen, Chief Commercial Officer hos Netic, kontakte dig.

Alternativt kan Claus kontaktes på tlf. +45 2333 7334 eller ch@netic.dk.