Cloud Native IT operations-as-a-service til en forretningskritisk e-handelsløsning

Back

Kunde

JYSK

Branche

Detail

Behovet for en agil og pålidelig IT-partner

Jysk er en international boligkæde med skandinaviske rødder. De tilbyder forskellige møbler og artikler til ethvert rum i hjemmet samt til haven. JYSK er en del af den familieejede Lars Larsen Group. Grundlæggeren, Lars Larsen, åbnede sin første JYSK butik i Aarhus i 1979. I dag driver virksomheden mere end 3.200 butikker og webshops i 48 lande.

Det er afgørende for JYSK, at de kan give deres kunder den bedst mulige shoppingoplevelse ved at kombinere deres gode butiksservice med deres brede online-sortiment.

JYSKs e-handelsplatform, det brede produktsortiment og butiksnetværk med in-store Point-of-Sale-løsninger, skaber et behov for en agil, skalerbar og sikker Cloud Native-infrastruktur og -tjenester.

Pålidelighed og tilgængelighed er et must i den daglige drift hos JYSK, især i højsæsoner som Black Friday og i feriesæsoner. Da Netic allerede varetog drift og hosting af det meste af JYSKs IT-infrastruktur, var det naturligt også at anvende Netics managed services og en Kubernetes containerplatform til driften.

image
image
image
Med Netics Cloud Stack kan vores udviklere koncentrere sig om at levere kunde-og forretningsværdi med det samme og kontinuerligt, i stedet for at bruge tid på IT-infrastrukturtjenester.

Klaus Dhiin

Director, IT Operations Security, JYSK

Nem at håndtere med en fleksibel omkostningsmodel

Jysk har fået implementeret et dedikeret Kubernetes-miljø med udgangspunkt i Netics egne datacentre i Danmark. Det inkluderer Netics Cloud Stack, som er et Kubernetes-as-a-service-tilbud baseret på Cloud Native.

Netics Cloud Stack løser de udfordringer, der ofte opstår ved styring af komplekse Cloud Native-miljøer. Cloud Stack'en tilbyder både beregnings-og lagerkapacitet efter behov samt operationelle tjenester til observerbarhed og analyse, sikkerhed og trafikstyring. Det giver en fremragende udvikleroplevelse som sikrer en smidig og kontrolleret frigivelse til produktion.

Netics løsning leveres som Managed Services på forbrugs-og abonnementsbasis, hvilket betyder, at IT-omkostningerne er fleksible og skaleres efter JYSKs behov.