Et langvarigt samarbejde om både udvikling og drift

Back

Kunde

Dun & Bradstreet

Branche

Data & Analyse

image
Netic er dygtige. De har en meget høj faglighed og når man dertil lægger, at vi har en virkelig god kemi med Netics konsulenter, så kan det næsten kun gå godt.

Jack Lilleskov

Product Director - International, Finance & Risk Solutions, Dun & Bradstreet Denmark

Da Debitor Registret A/S – i dag en del af Dun & Bradstreet-koncernen – startede midt i sidste årti, var markedet for kreditvurderinger i Danmark domineret af en stor spiller. Folkene bag Debitor Registret havde analyseret den måde, markedet fungerede på, og var nået frem til, at en digitalisering af processerne bag B2C-kreditvurderinger var vejen til at etablere sig på det marked.

Derfor skulle Debitor Registret bruge en samarbejdspartner, der kunne varetage driften i samarbejde med udviklingshuset Atira, der stod for udviklingen af den software, som Debitor Registret anvender, i de første 10 år af virksomhedens levetid. Det valg faldt på Netic, der har varetaget driften af Debitor Registerets IT-systemer lige siden. Dette endda på trods af, at systemerne blev mere komplekse i kraft af, at Debitor Registret blev opkøbt af Bisnode i 2014 og Bisnode blev opkøbt af Dun & Bradstreet i 2021.

Jack Lilleskov var en af de partnere, der var med til at starte Debitor Registret, og han er i dag Product Director i Dun & Bradstreet i Danmark

image
Vi har altid passet rigtigt godt sammen med Netic. Vi er så at sige vokset sammen. Vi var små, da vi startede og det var Netic også.

Jack Lilleskov

Product Director - International, Finance & Risk Solutions, Dun & Bradstreet Denmark

It-drift med udviklerbriller

Debitor Registret var altid en virksomhed i udvikling. Virksomhedens systemer var under konstant udvikling, særligt i opkøbsprocesserne. Det har givet Netic en central rolle som sparringspartnere på driften:

image
Når man udvikler software, kan man ikke bare gøre det med hovedet under armen. Det er vigtigt at det udviklede kan driftes efterfølgende. Her har vi nydt godt af, at Netic også har forstand på udvikling. De har været dygtige til at tilse at det udviklede var modent til drift – og så har de løst selve driftsopgaven til UG.

Jack Lilleskov

Product Director - International, Finance & Risk Solutions, Dun & Bradstreet Denmark

Fortsat samarbejde i en verden med cloud og GDPR

Netic kan hjælpe Dun & Bradstreet med at leve op til de krav, der stilles til dem, både i opkøbsprocesserne og generelt.

image
Når man indgår et samarbejde med en kunde, har de ofte en meget bred palette af krav, som vi skal kunne honorere. Som oftest er en revisorerklæring ikke nok til at tilfredsstille de krav. Med Netics store ekspertise i Security Management, kan de tage de krav, og ud fra en governance-model beskrive punkt for punkt, hvordan vi opfylder dem. Denne model går hånd i hånd med de krav vi skal imødekomme for at kunne efterleve GDPR og være en god sparringspartner over for kunderne.

Jack Lilleskov

Product Director - International, Finance & Risk Solutions, Dun & Bradstreet Denmark

Fakta om Dun & Bradstreet

  • Førende europæisk data- og analysevirksomhed.
  • Mere end 6.000 eksperter fordelt på 18 lande.
  • Hjælper virksomheder med at træffe intelligende beslutninger baseret på data.
Læs mere om Dun & Bradstreet
image

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om casen. Så vil Claus Hansen, Chief Commercial Officer hos Netic, kontakte dig.

Alternativt kan Claus kontaktes på tlf. +45 2333 7334 eller ch@netic.dk.