Flytning af eksisterende data og systemer og opbygning af helt ny infrastruktur

Back

Kunde

Norli Liv og Pension

Branche

Pension

År

2023

Baggrund

Norli Liv og Pension er et dansk pensionsselskab, grundlagt i 1986 under navnet Alm. Brand Liv og Pension. I begyndelsen af 2022 kom der nye ejere til, hvormed selskabet skiftede navn til Norli Liv og Pension.

Som en del af ejerskiftet skulle eksisterende systemer og data flyttes fra Alm. Brand til Norli Liv og Pension. Netic blev hyret til at hjælpe med dette arbejde.

Smidig overgang og transformation

Med Nine som konsulentpartner håndterede Netic processen med at udtrække og overføre eksisterende kernesystemer fra Alm. Brand Liv og Pension til Norli Liv og Pension. Overførslen involverede 6 større applikationer og 45 komplekse integrationer.

Sideløbende etablerede Netic en helt ny infrastruktur til at understøtte Norli Liv og Pensions IT-systemer, herunder moderne teknologier som f.eks. Kubernetes:

image
På trods af, at vores systemer skulle flyttes, nye systemer skulle introduceres, og alle integrationer skulle udskiftes, var vi i stand til at arbejde igennem hele processen uden væsentlige afbrydelser. Netic leverede en komplet løsning til den aftalte tid og pris - endda selv om de stod over for mange komplekse og udefinerede opgaver og flere udfordringer undervejs.

Kristina Løvstedt Lund

IT Direktør, Norli Liv og Pension

Kubernetes - nøglen til sikkerhed og pålidelighed

En del af Norli Liv og Pensions nye løsning er baseret på en Kubernetes-arkitektur, der hostes i Netics datacentre, hvilket betyder, at det er muligt hurtigt at implementere, skalere og administrere applikationer. Som et resultat heraf, har løsningen også et øget niveau af netværkssikkerhed og tilgængelighed.

Dette er kun begyndelsen

Nu hvor overgangsprocessen er afsluttet og den endelige løsning er leveret, vil Norli Liv og Pension og Netic fortsætte et løbende samarbejde:

image
Det er naturligvis vigtigt for os at have en sikker og pålidelig løsning, men det er mindst lige så vigtigt at have en partner, der er tilgængelig efter behov til den daglige drift og support. Netic er den partner.

Kristina Løvstedt Lund

IT Direktør, Norli Liv og Pension

Fakta om løsningen

  • Håndterer data fra ca. 100.000 pensionskunder.
  • Norli Liv og Pension administrerer pensionssager til en værdi af mere end 16,7 mia. kr.
  • Overgangen involverede 6 store applikationer og 45 komplekse integrationer.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?