Clicky

Sikker it-drift og hosting i en kompleks virkelighed

Som din outsourcingpartner hjælper vi dig med at bevare kontrollen i en virkelighed,
hvor nøgleordene er oppetid, stabilitet og sikkerhed.

 

Vil du vide mere om drift og hosting med Netic?   Kontakt os

 

Virkeligheden er kompleks og foregår i et hastigt tempo. Vores opgave er at gøre den til det præcis modsatte. Enkel, overskuelig og lettilgængelig.

Vi gør dine udfordringer til vores udfordringer og bygger bro mellem din forretning og det tekniske grundlag, den bygger på.

I sidste ende er det eneste, du behøver at vide, at dine applikationer er tilgængelige. Det er vi din garanti for.

Hvis du søger en partner, der har erfaring med VMware eller databaser og storage, kan du med Netic drage fordel af et samarbejde, der bygger på årelang erfaring med drift af tusindvis af servere.

Drift af forretningskritisk e-commerce løsning og butikker verden over med slutkunden i fokus

 

Til at hoste JYSKs e-commerce-løsning samt IT for alle JYSKs butikker, har virksomheden valgt Aalborg-virksomheden Netic. Om hvorfor valget faldt på Netic, fortæller Klaus Dhiin:

“Vi tegner normalt hosting-kontrakter for fem år ad gangen. Derefter prøver vi markedet af. I den sammenhæng fik vi anbefalet Netic og inviterede dem til en snak. Vi kunne hurtigt se at de havde noget specielt. Både på den tekniske side og i forhold til samarbejdsformen.”

Læs casen

En risikobaseret tilgang til applikationsdrift

Du tænker måske: Det lyder sørme fancy, men hvordan har Netic tænkt sig at efterleve sine gyldne løfter? Hvordan kan jeg være sikker på, at de er den rette outsourcingpartner for mig, og at de kan bygge en driftsmodel, der opfylder mine behov?

Hos Netic har vi en risikobaseret tilgang til applikationsdrift. Det betyder, at når du beslutter dig for at outsource en eller flere af dine applikationer til os, så starter vi ud med at lytte til dig for at forstå dine behov.

Drift og hosting med Netic: Her er processen i seks trin

 

 

Trin 1: En gennemgang af jeres nuværende setup

 

Vi starter med i fællesskab at gennemgå jeres nuværende setup og blive klogere på jeres forretning.

Trin 2: En detaljeret forventningsafstemning

 

Herefter går vi minutiøst til værk og diskuterer jeres forventninger og mulighederne for drift og hosting af jeres løsninger.

Trin 3: Enighed om projektet

 

Når vi er blevet klogere på det, bliver vi enige om, hvilke behov Netics drift og hosting skal dække hos jer.

Trin 4: Klarhed over den forretningsmæssige værdi

 

Dermed kender vi nu værdien af en transition fra jeres nuværende setup til en fremtid hos Netic.

Trin 5: Projektplanen udarbejdes

 

Og på baggrund af det udarbejder vi en detaljeret projektplan, som vi arbejder ud fra.

Trin 6: Et godt drifts- scenarie

 

Med de foregående trin har vi etableret udgangspunktet for et godt driftsscenarie.

Drift og hosting i danske datacentre

Baseret på vores mangeårige erfaring med håndtering af infrastruktur og funderet i vores certificerede datacentre placeret i Danmark, kan du nyde godt af fordelene ved at samarbejde med en organisation, der trives med at håndtere it-infrastruktur. Og kompleksiteten? Den forsvinder ikke, fordi vi håndterer din infrastruktur. Vi sørger bare for at tage os af den. Så du kan tage dig af din forretning.

 

Din applikation er formentlig ret vigtig for dig. Af den grund ønsker vi ikke at tvinge den ind i et standardiseret miljø.

Du er formentlig stødt på dem før. Uudbydere med fuldt standardiserede setups i en one size fits all-model. Det er da også ganske fint for mindre komplicerede og knap så kritiske applikationer.

Men applikationer er unikke og for de fleste kritiske applikationer er et standardiseret miljø typisk ikke den rette vej at gå. Det lyder måske dyrt, og det kan det også sagtens blive, men sådan behøver det faktisk ikke at være.

Spar Nord Bank – Større driftssikkerhed og -stabilitet til Danmarks femtestørste bank

 

Vi ønskede fleksibilitet, og med Netic er der ikke langt fra beslutning til eksekvering. De er professionelle, uhøjtidelige, har en passende størrelse og modsat mange andre hostingfirmaer er de specialister, der kan rådgive om og levere andre ydelser,“ fortæller Kristian Majland Abelsen, It-driftschef i Spar Nord.

Spar Nord henvendte sig med et behov for større driftssikkerhed og -stabilitet for deres 400.000 kunder i hele landet, og nu lejer banken 16 racks i et dedikeret rum i et af vores datacentre.

Læs casen

Tag en snak med os

Udfyld formularen hvis du vil høre mere om drift og hosting med Netic. Så vil Steen Jensen, Chief Executive Officer hos Netic, kontakte dig.

Alternativt kan Steen kontaktes på tlf. +45 22486193 eller sj@netic.dk.