image

Fortinet

Førende leverandør af cybersikkerhedsløsninger og -tjenester

Førende leverandør af cybersikkerhedsløsninger og -tjenester

I mere end 20 år har Fortinet været en drivkraft i udviklingen af cybersikkerhed og konvergensen af netværk og sikkerhed. De har nu over 500.000 kunder over hele verden, herunder størstedelen af Fortune 100-virksomhederne og nogle af verdens største og mest komplekse organisationer.

Fortinets netværkssikkerhedsløsninger er de mest implementerede, de mest patenterede og blandt de mest validerede i branchen, der bl.a. dækker multi-clouds, netværk, identitets-og adgangskontrol, applikationer og driftscentre hos administrerede sikkerhedstjenesteudbydere.

Certificeret Fortinet-partner

Netics partnerskab med Fortinet indebærer integration af cybersikkerhedsløsninger og -tjenester. Vi er certificeret Fortinet-partner og ekspert i Fortinets løsninger. Det betyder, at vi kan garantere, at vores kunder, når de køber en ydelse fra os, får den nødvendige ekspertise og største pålidelighed vedrørende cybersikkerhed. Alle løsninger vi tilbyder, er forhåndsgodkendte, og implementeringen er betydeligt hurtigere med mindre afhængighed af teknisk support.

Læs mere om Fortinet