Clicky

 

Google Cloud Platform

Public Cloud med fokus på Big Data og Machine Learning

Brug for hjælp til Google Cloud?   Kontakt os

Google Cloud PlatformDu er måske ikke klar over det, men Google har nogle af verdens største cloud-baserede installationer, og takket være cutting-edge teknologi er Google Cloud Platform markedsledende. Platformen giver din virksomhed sikkerhed og driftsstabilitet, og den rummer et væld af muligheder med hensyn til Big Data og Machine Learning.

Hvornår er Google Cloud Platform det rigtige valg?

Google Cloud Platform er allerede blevet et naturligt valg for de virksomheder, der ønsker at gøre brug af Big Data-modeller og Machine Learning, og hvor sikkerhed og driftsstabilitet er nøgleord.

Med GCP kan du forvente en stærk og effektiv platform, hvor skalering og hastighed er i højsædet. For Google er sikkerhed alfa og omega, og med en række specifikke sikkerhedsydelser giver GCP dig mulighed for at højne sikkerheden yderligere.

Platformen giver dig indsigt i din virksomheds data og sikrer værdien heraf, og ønsker du at gøre brug af machine learning i forbindelse med din applikation, er Google Cloud Platform et godt valg.

Sådan hjælper Netic dig i skyen

Netic er certificeret Google Cloud Architect, og med udgangspunkt i din virksomhed udarbejder vi den optimale løsning.

I første skridt på din cloud journey kortlægger vi cloud-modellen, under hensyntagen til både migrering, arkitektur og governance. Herefter udarbejder vi en businessplan for din virksomhed samt et roadmap for implementering. Vi sikrer naturligvis, at implementeringen sker med minimal påvirkning på den daglige drift. Med henblik på at sikre kontinuitet og sikkerhed overvåges infrastrukturen 24/7 af Netics eksperter.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Google Cloud Platform. Så vil Claus Hansen, Chief Commercial Officer hos Netic, kontakte dig.

Alternativt kan Claus kontaktes på tlf. +45 2333 7334 eller ch@netic.dk.