image

Google Cloud Platform

Public Cloud med fokus på Big Data og Machine Learning

Public Cloud med fokus på Big Data og Machine Learning

Du er måske ikke klar over det, men Google har nogle af verdens største cloud-baserede installationer, og takket være cutting-edge teknologi er Google Cloud Platform markedsledende. Platformen giver din virksomhed sikkerhed og driftsstabilitet, og den rummer et væld af muligheder med hensyn til Big Data og Machine Learning.

image

Hvornår er Google Cloud Platform det rigtige valg?

Google Cloud Platform er allerede blevet et naturligt valg for de virksomheder, der ønsker at gøre brug af Big Data-modeller og Machine Learning, og hvor sikkerhed og driftsstabilitet er nøgleord.

Med Google Cloud Platform kan du forvente en stærk og effektiv platform, hvor skalering og hastighed er i højsædet. For Google er sikkerhed alfa og omega, og med en række specifikke sikkerhedsydelser giver platformen dig mulighed for at højne sikkerheden yderligere.

Du får indsigt i din virksomheds data og hvordan du sikrer værdien heraf, og ønsker du at gøre brug af machine learning i forbindelse med din applikation, er Google Cloud Platform et godt valg.

Sådan hjælper Netic jer i skyen

Netic er certificeret Google Cloud Architect, og med udgangspunkt i jeres virksomhed udarbejder vi den optimale løsning.

Læs mere her om, hvordan Netic kan hjælpe jer i skyen.

Læs mere om Google Cloud Platform