Clicky

Humio Netic
Stærk, danskudviklet platform til log management

Humio

Performance-monitorering i real time – leveret i en model, der passer til din forretning

Med markedets hurtigste indeksfrie søgemotor, der giver mulighed for at logge alt og få vist alle svar i real time. Køber du gennem Netic får du desuden adgang til Danmarks mest erfarne log-management konsulentteam. Det giver dig nem adgang til professionel hjælp.

Brug for hjælp til log-management?   Kontakt os

Log alt – få alle svar i real time

Humio log management er bygget til at hjælpe alle virksomheder og organisationer med at få fordelene af log-analyse og performance-monitorering i stor stil. Med ekstremt lille latency, selv ved ingest af massive mængder af logs, er det muligt at logge stort set alt, og dermed opnå en grad af indsigt som andre førende platforme ikke tilbyder.

Køber du Humio log management gennem Netic, får du desuden adgang til Danmarks mest erfarne log-management konsulentteam, der har hjulpet en lang række af de største danske virksomheder og offentlige organisationer med deres logning. Den erfaring kommer dig til gode allerede fra starten, idet Netic kan hjælpe dig igennem hele processen fra planlægning, opsætning af dashboards på foruddefinerede use-cases til ingest af data med vores egen-byggede data-ingest platform.

 

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan anvende Humio log management til. De mest typiske anvendelser blandt danske virksomheder er indenfor områderne sikkerhed, IT-Operations og Business Intelligence. Kontakt os gerne for en samtale om dine ønsker og muligheder.

 

Vores ydelserCases

Det får du med Humio

Banebrydende effektiv søgemaskine

Stærke visualseringsmuligheder

Sikker browserbaseret adgang

Kan skræddersys til at matche dine behov

Faciliterer GDPR-compliance ved at muliggøre logning på tværs af hele din infrastruktur

Adgang til over 100 danske specialister indenfor sikkerhed, drift og infrastruktur

Sådan kan du købe Humio af Netic

As a Service eller købt på licens – Netic hjælper dig til den rette model

 

Netics erfaring med log-management gør at vi kan hjælpe dig med at træffe de rette valg. Både i forhold til om det skal være en service-model eller om du selv skal drive løsningen.

Men Netic kan også hjælpe dig med råd og vejledning til infrastrukturen til ingest af data – og storagemodeller for retention af dine log-data.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil have en pris eller høre mere om dine muligheder med Humio log management, så ringer Anders dig op.

Alternativt kan Anders kontaktes på tlf. +45 5370 0238 eller asa@trifork.security.