Clicky

 

Humio

Stærk, danskudviklet platform til log-management

Brug for hjælp til Humio?   Kontakt os

 

Moderne IT-systemer skaber store mængder operationelle data, som kan være vanskelige at håndtere og styre – sådanne data er ofte opbevaret i ”logs”. Log-management er en kompleks aktivitet, der vedrører produktion, forsendelse, normalisering og forespørgsel af data. Og her kommer Humio ind i billedet.

 

Humio er en hurtig og fleksibel logging platform, tilgængelig både som self-hosting og SaaS, og det specialiserede log-management værktøj kan spare dig for både tid og penge. Humio er nytænkende i forhold til, hvordan moderne logging skal virke for at imødekomme kundemiljøer, on-premise eller i cloud, og kunderne bliver hurtigt glade for den løsning, Humio tilbyder. Virksomheden har danske rødder, men har sit hovedkontor i London, samt andre placeringer i blandt andet Danmark. Virksomheden har kunder i hele verden, hvoraf Humio selv fremhæver blandt andre Bloomberg, Microsoft, LunarWay, Logibec, SpareBank1 og OntheDot.

Lad Netic assistere dig i dit Humio-projekt

Er valget faldet på Humio, assisterer Netic gerne med vores Humio-ekspertise. Netic er Danmarks største forhandler af log management- og SIEM-værktøjer. Vores erfaring med behandling, analyse og monitorering af logs går mere end 15 år tilbage, og vi har assisteret en række af Danmarks allerstørste virksomheder med en række use-cases på log management.

Hos Netic evner vi at sætte os ind i kundens forretningsmæssige behov, og med vores indgående viden om Humio og årelange arbejde med andre projekter har vi erfaret, at Humios løsninger meget hurtigt bidrager med stor værdi for kunderne.

Få en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Humio, så ringer Preben dig op.

Alternativt kan Preben kontaktes på tlf. 2544 6481 eller ps@netic.dk.