Clicky

 

Zenoss

Markedsledende applikations-, server- og netværksstyringsplatform

Brug for hjælp til Zenoss?   Kontakt os

I den moderne driftsverden, der er domineret af hybride miljøer, er det ikke længere nok blot at overvåge eller monitorere sin infrastruktur.

Fordi it-ressourcer er distribuerede fra datacenter over private cloud til public cloud, samt kan være hostede i virtuelle maskiner eller som containeriserede microservices, er det nødvendigt at kunne monitorere på tværs af hele det hybride miljø, med værktøjer, der ikke er silo-baserede.

Hos Netic er vi partnere med Amerikanske Zenoss. Zenoss har siden 2005 leveret enterprise-grade applikations-, AIOps og Service Assurance monitorering.

Netics kundecases med Zenoss

 

Zenoss er verdens første SaaS-baserede intelligente it-drifts- og administrationsplatform. Med Zenoss er det muligt at samle den nødvendige kontekst, for at kunne forebygge serviceafbrydelser i moderne distribuerede miljøer.

Du kan købe Zenoss som cloud- eller on-premise licens, og har dermed frihed til at vælge hvor dit nye monitoreringsværktøj skal køre.

Netic er eksperter i Atlassian Jira, og har via en dyb integration mellem Jira og Zenoss bygget et Zenoss-dashboard, der highlighter aktive incidents i Jira, og præsenterer dem i prioriteret rækkefølge med status.

Det har vi lavet et skriv om, som du kan læse på følgende link.

Få en snak med os

Peter VadsholtUdfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Zenoss, så ringer Peter dig op.

Alternativt kan Peter kontaktes på tlf. 4110 6000 eller pv@netic.dk.