Clicky

24/7 Business Continuity

Din forretning er hjertet i Netic

Brug for hjælp til IT-drift?   Kontakt os

Drift og hosting

Det handler om din forretning. Dine applikationer. Din it. Vores opgave er kort fortalt at sikre, at dine services er tilgængelige for dine medarbejdere og kunder døgnet rundt – hele året. Det kalder vi 24/7 Business Continuity. 

Netic beskæftiger højt specialiserede driftsmedarbejdere, med dyb brancheerfaring og et højt uddannelsesniveau.

Det er din fordel, for den viden og erfaring lader vi dig komme til gode.

ITIL v3 foundation

Medarbejdere der beskæftiger sig med Service Transition, Service Operation, Continuous Service Improvement samt projektledelse arbejder ud fra fastlagte processer baseret på ITIL v3. Alle driftsmedarbejdere gennemgår en ITIL uddannelse – minimum ITIL v4 foundation.

Sikkerhed i driften

Netic hoster og drifter kunder, både offentlige og private, for hvem it er en forretningskritisk størrelse.

Mange af disse er underlagt persondataloven efter ISO 27000 it-sikkerhedsstandarden, som ydermere underbygges af Netic’s ISAE3402 type 2 it-revisionserklæring, som måler Netic’s datacentre og driftsprocesser op imod ISO 27000.

Der er således veldokumenterede og implementerede processer for change management, incident management samt problem management.

Dit arkitekturvalg

It-drift er meget mere end fysisk placering af data & systemer. I Netic hjælper vi dig med, at du skal placere din it-drift der, hvor det giver mest mening for din forretning. Uanset om det er i eget datacenter, i public cloud eller i et af vores datacentre.

I praksis hjælper vi mange af vores kunder med at udnytte fordelene fra flere platforme. Eller med andre ord: Hybrid Cloud Management.

Men det skal du ikke tage vores ord for – hør vores kunder.

Erhvervsstyrelsen – Handlen med offentlige institutioner går gennem Netic

Vi oplever Netic som en yderst professionel leverandør. De har stor forstand på sikkerhed og er meget procesorienterede, forstået på den måde, at de er 100 % alignede med ITIL. Vi taler samme sprog, og det er meget vigtigt i et differentieret og komplekst driftsmiljø, som vores.

I Danmark kan man ganske enkelt ikke handle med institutioner, såsom børnehaver og ministerier, uden at sende fakturaer gennem NemHandel. NemHandel bliver forvaltet af Erhvervsstyrelsen, og Netic har varetaget en stor del af driften af NemHandels serverinfrastruktur siden 2010, hvor man vandt opgaven via udbud.

Læs casen om Erhvervsstyrelsen – NemHandel

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om Netic IT-Operations, så kontakter Steen dig.