Netic Cloud Operations

Drift af virksomhedens applikationer i Public Cloud

“Public Cloud er vigtigt for Netic, fordi flere og flere af vores kunder ønsker at flytte applikationer ud i skyen. Oppetid, sikkerhed og fortrolighed er også vigtige, og derfor er driften af en applikation lige så centralt i Public Cloud, som i en on-premise eller hostet løsning.”

Kontakt mig her

Netic Cloud Operations

Cloud transformation er et buzzword for mange virksomheder: Hvordan kommer vi til at høste fordelene ved cloud computing? Desværre ender svaret alt for ofte med blot at blive såkaldt “Lift&Shift” – altså direkte at flytte applikationerne fra eget datacenter ud på virtuelle servere hos en af de store cloudleverandører.

Men de store cloudleverandører tilbyder faktisk en lang række services – såkaldte PaaS-komponenter – der muliggør en bedre arkitektur end blot at foretage Lift&Shift.

Netics tilgang er derfor anderledes. Vi analyserer det samlede applikationslandskab og giver bud på den bedste måde at foretage transformationen. Det gør jeres rejse ud i Public Cloud til den bedst mulige for netop jer.

Cloud Date med Netic

Hvordan gør vi?

1. Kortlægning

Baseret på jeres samlede applikationslandskab og services definerer vi cloudmodellen for jer under hensyntagen til både migrering, arkitektur og governance.

2. Strategi

Vi udarbejder en fuldstændig businessplan for jeres virksomheds totale cloud infrastruktur og fastlægger et roadmap for implementering heraf.

3. Implementering

Vi gennemfører implementering eller migrering med minimal indvirkning på jeres daglige drift.

4. Management og drift

Jeres cloud infrastruktur overvåges 24/7 af Netics eksperter for at garantere kontinuitet og sikkerhed.

Drift af applikationer i Public Cloud