Clicky

Netic Cloud Operations

Drift af virksomhedens applikationer i Public Cloud

Brug for hjælp til Netic Cloud Operations?   Kontakt os

Netic Cloud Operations

Vejen til succes med cloud

Din rejse ud i skyen starter med din forretningsstrategi. Vi analyserer jeres nuværende infrastruktur og applikationsmiljøer og fastlægger i fællesskab målene for jeres cloud-transformation. Med en klar retning for processen kan vi udarbejde en skræddersyet plan for din organisation i hvert stadie af migreringen.

En problemfri transition

Dit mål er naturligvis en transitionsfase med lille eller ingen indvirkning på jeres daglige drift. Vi lægger i fællesskab en plan, der sikrer, at din forretning fortsætter upåvirket af migreringen.

Stærk platform for vækst

Med jeres applikationer sikkert placeret i skyen – driftet af Netics erfarne cloudteam, kan I transformere funktioner og processer. Det giver udgangspunkt for en agil drift fra en stærk platform, der gearer organisationen til fortsat vækst.

 

 

Hvordan gør vi?

 

1. Kortlægning

Baseret på jeres samlede applikationslandskab og services definerer vi cloudmodellen for jer under hensyntagen til både migrering, arkitektur og governance.

2. Strategi

Vi udarbejder en fuldstændig businessplan for jeres virksomheds totale cloud infrastruktur og fastlægger et roadmap for implementering heraf.

3. Implementering

Vi gennemfører implementering eller migrering med minimal indvirkning på jeres daglige drift.

4. Management og drift

Jeres cloud infrastruktur overvåges 24/7 af Netics eksperter for at garantere kontinuitet og sikkerhed.

 

Læs mere her: 4 trin, der sikrer, at dit cloud projekt bliver en succes.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Netic Cloud Operations. Så vil Claus Hansen, Chief Commercial Officer hos Netic, kontakte dig.

Alternativt kan Claus kontaktes på tlf. +45 2333 7334 eller ch@netic.dk.

Drift af applikationer i Public Cloud