Clicky

Hotspot solution

Sikker adgangskontrol for åbne netværk

Netic Hotspot Solution

Netic Hotspot Solution

   • Ingen særlige krav til klienter
   • Mulighed for tilpasset layout
   • Meget brugervenlig administration
   • Skalérbar løsning med VMware
   • Én central installation uanset organisation
   • Sikker løsning, der opfylder alle krav
   • Dansk support

Med mere end 10 år på bagen er Netic HotSpot Solution en af Danmarks mest gennemprøvede løsninger til sikker adgangskontrol på åbne trådløse netværk. Netic Hotspot Solution gør det nemt for virksomheden at administrere gæsteadgang til netværket, og sparer derfor tid for både it-afdeling og reception.

“Til at varetage implementeringen af hotspot løsningen valgte vi Danmarks største systemintegrator, som benytter Netic Hotspot Solution til at varetage adgangskontrol og logning. Vi har været glade for løsningen. Den er brugervenlig, og teknikken mærker vi ikke meget til i hverdagen, hvilket jo betyder, at den fungerer”, siger specialkonsulent Thomas Pedersen, Borgmesterens afdeling it, Aarhus Kommune

 

Fleksibel og skalérbar løsning

Løsningen er både fleksibel og skalérbar – og udseendet kan naturligvis tilpasses din organisations visuelle profil. Desuden bruges løsningen kun til validering og skaber derfor ikke et flaskehalsproblem i dit netværk.

Netic Hotspot Solution kan integrere med de fleste authentication systemer på markedet. Der er support for SMS, Active Directory, RADIUS, LDAP, NemID, validering med kreditkort, Sociale medier (Facebook, LinkedIn og Google). Og vi har flere muligheder på vej.

Peter VadsholtFå en snak med os

Hvis du vil høre mere om Netic Hotspot Solution eller ønsker adgang til demosite, så udfyld formularen herunder. Så ringer Peter dig op for en snak om jeres muligheder.

Integration

Understøtter din eksisterende infrastruktur

Skalerbarhed

Virtuel Appliance, der er uafhængig af eksisterende hardware

Sikkerhed

Mulighed for logning
Bygget på sikkert Unix-system
SSL-support på webinterfaces