Clicky

Netic Logging-as-a-Service

Fuld værdi af jeres logs – udført af eksperter med 15 års erfaring i log management

Modsat traditionelle log-management løsninger gør Netic Logging-as-a-Service (LaaS) det muligt at logge alt samt at foretage real-time søgninger. Løsningen, der er baseret på markedsledende log-management værktøjer, kan skræddersyes efter jeres behov, og den kan driftes hvor som helst i Skyen eller on-premise. Netic Logging-as-a-Service er faktisk både væsentlig billigere og mere praktisk i anvendelse samt teknisk avanceret sammenlignet med andre løsninger på markedet.

En skræddersyet løsning, der passer til jeres behov

Netic Logging-as-a-Service findes i tre størrelser: Basic, Standard og Premium. De forskellige størrelser er en garanti for, at løsningen passer til den enkelte virksomheds behov i forhold til omfang og sikkerhed. Derudover er det muligt at tilvælge Netics ekspertydelser og på den måde opnå en log-management platform, der er skræddersyet til din virksomheds behov, og som samtidig driftes og håndteres af Netic.

 

Sådan kommer du i gang

Netic LaaS er designet med henblik på at sikre en problemfri og nem implementering og opstart. Her er et overblik over de forskellige trin i processen:

Forventningsafstemning og projektets omfang

I fællesskab med Netics eksperter snakker I om jeres forventninger til projektet, og I fastsætter ligeledes projektets omfang.

 

Design workshop

I løbet af design workshoppen designer I sammen med Netics eksperter jeres log management løsning, der bliver placeret i Netics cloud. Ved at bruge en halv dag sammen får vi beskrevet målene for samarbejdet og sikrer, at din værdi ved løsningen er defineret.

 

Implementering og start af log ingestion

Netics konsulenter gives adgang til jeres infrastruktur i forbindelse med opsætning af løsningen. Når opsætningen er fuldendt, kan I påbegynde log ingestion.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Netic Logging-as-a-Service, så ringer Preben dig op.

Alternativt kan Preben kontaktes på tlf. 2544 6481 eller ps@netic.dk.