Clicky

ATAH

Klinisk beslutningsstøttesystem

Flere og flere mennesker lider af kroniske sygdomme, såsom diabetes og hjertesygdomme. For at disse patienter får den bedst mulige behandling, er læger nødt til at tage mange patient-specifikke faktorer ind i deres overvejelser såsom sygdomshistorik og nuværende medicinsk behandling samtidig med at have den nyeste viden med i sine overvejelser. Denne process kan være yderst overvældende og kompliceret og derfor lede til forkert medicinering eller at den rigtige behandling ikke bliver valgt, hvilket kan resultere i en forværring af patientens helbred samt øgede omkostninger for samfundet.

ATAH er et klinisk beslutningsstøttesystem, der skal hjælpe/støtte sundhedspersonalet med medicinering og medicineringsfejl. ATAH er baseret på patient-specifikke faktorer, og giver lægen anbefalinger og advarseler omkring patientens diagnose og behandling.

Det er en cloud-baseret beslutningsstøtte service der integrerer med elektroniske medicin journaler og den seneste viden. Et team af specialiserede læger koder og opdaterer disse “regler”. Servicen er yderst agil og kan blive tilpasset til lokale behov.

Trifork har lavet denne applikation, hvor det er Netic der står for driften heraf. På den måde er Netic med til at mindske medicineringsfejl og med til at sørge for at patienter får den rette behandling med udgangspunkt i deres individuelle behov.