Clicky

Amazon Web Services

Sikre, cloud-baserede løsninger

Amazon Web Services er den største af de tre store globale cloud-tjenester. Som cloud-platform adskiller AWS sig ved at tilbyde unik skalérbarhed og den største mængde af services, sammenlignet med andre platforme.

For dig som kunde betyder det, at du med AWS får en cloud-platform, der kan følge med dine behov uanset hvor store de bliver – eller hvor specielle de bliver. Det giver dig sikkert også ekstra tryghed at vide, at AWS af de største globale kunder vurderes som den bedste platform.

AWS benyttes af en række af de største online tjenester i verden. Blandt andre Netflix, AirBnB og Dow Jones.

Muligheder

Som platform understøtter AWS velkendte og gængse teknologier, som eksempelvis EC2, der muliggør autoskalering af virtuelle maskiner.

Men Amazon er også spydspids for introduktionen af de nyeste teknologier og understøtter derfor også Serverless Computing og containerbaserede applikationer med Docker.

Det betyder for din forretning at uanset jeres behov, har Amazon Web Services services, der opfylder disse. Både nu og i fremtiden.

 

Cloud Date med Netic

Netic og AWS

Hvis du selv vil planlægge og eksekvere din virksomheds første skridt ud i Public Cloud, så er AWS klar til at modtage dig. Fra et teknisk synspunkt er det ikke svært at komme i gang.

Hos Netic er vi eksperter i drift. Derfor ved vi at hvis skridtet fra datacenter eller hostet løsning til Public Cloud tilrettelægges og planlægges omhyggeligt, så er der store gevinster at hente i den anden ende.

Sådan hjælper Netic dig i Skyen

Netic er certificeret AWS Solutions Architect, og med udgangspunkt i din virksomhed udarbejder vi den optimale løsning.

I første skridt på din cloud journey kortlægger vi cloud-modellen, under hensyntagen til både migrering, arkitektur og governance. Herefter udarbejder vi en businessplan for din virksomhed samt et roadmap for implementering.

Vi sikrer naturligvis, at implementeringen sker med minimal påvirkning på den daglige drift. Med henblik på at sikre kontinuitet og sikkerhed overvåges infrastrukturen 24/7 af Netics eksperter.

Tag en snak med os

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Amazon Web Services. Salgs- og Marketingdirektør hos Netic, Kasper Kay Petersen, vil efterfølgende kontakte dig.

Alternativt kan Kasper kontaktes på tlf. 2229 4546 eller kkp@netic.dk.

Amazon Web Services er et godt valg, fordi…

 

De har 15 års erfaring med enterprise infrastruktur.

De udvikler og forbedrer platformen konstant, hvilket dine udviklere kan drage nytte af.

De tilbyder en lang række produkter til konkurrencedygtige priser.

 

For at sikre dit cloud-projekts succes, så tag et kig på “Fra datacenter til cloud: 4 skridt, der sikrer, at dit cloud projekt bliver en succes”